Fotbal intern

Astra Giurgiu l-a transferat pe Jacques Zoua Daogari. A semnat pe trei sezoane

07.09.2018 | 15:28
Astra Giurgiu la transferat pe Jacques Zoua Daogari A semnat pe trei sezoane

După ce l-a demis pe Marius Măldărăşanu, Astra Giurgiu l-a transferă pe Jacques Zoua Daogari, fotbalist care a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum FC Basel şi Hamburg SV. Aceasta este prima mutare pe care giurgiuvenii o facă după revenirea lui Gigi Mulţescu pe banca tehnică.


Update. 7.09, ora 15.30. Jacques Zoua Daogari a făcut vizita medicală vineri dimineaţa şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu fosta campioană a României. În vârstă de 27 de ani, Jacques s-a alăturat deja lotului pregătit de Gigi Mulţescu.


Jacques Zoua Daogari, internaţionalul camerunez în vârstă de 26 de ani, a ajuns deja în România, iar luni dimineaţa va efectua vizita medicală. Dacă rezultatele vor fi bune, atunci oficialii Astrei Giurgiu vor anunţa că l-au luat pe atacantul care se va duela cu Denis Alibec pentru un post de titular, anunţă gsp.

Astra Giurgiu îl transferă pe Jacques Zoua Daogari

Atacantul în vârstă de 26 de ani a jucat ultima oară în Belgia, la Beerschot Wilrijk, dar a mai evoluat la echipe precum FC Basel sau Hamburg SV. Acesta are 23 de meciuri în naţionala Camerunului, pentru care a debutat în 2011, dar nu a înscris niciun gol.

Jacques Zoua se va lupta cu Denis Alibec pentru un loc de titular în echipa Astrei Giurgiu. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro poate profita de faptul că internaţionalul român în vârstă de 27 de ani nu a avut evoluţii foarte bune de la revenirea la fosta campioană a României. Denis Alibec nu a reuşit să înscrie niciun gol pentru gruparea finanţată de Ioan Niculae în cele patru meciuri jucate.