ADVERTISEMENT
News

Atac armat în fața unui spital din Paris. O persoană a fost împușcată mortal

Autor: Bogdan Solomon | 12.04.2021 | 16:44
Atac armat în fața unui spital din Paris. O persoană a fost împușcată mortal
O persoană a fost împușcată mortal lângă spitalul Henry Dunant din Paris. Sursa foto: Colaj Fanatik

O persoană a murit și o alta s-a ales cu răni grave în urma atacului armat produs luni după-amiază în fața spitalului Henry Dunant, din Paris. Potrivit autorităților, autorul, a cărui identitate rămâne încă învăluită în mister, a fugit de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Unitatea sanitară se află în arondismentul 16 al capitalei franceze, este deținută de Crucea Roșie și funcționează în această perioadă ca centru de vaccinare împotriva maladiei Covid-19.

Victimele au fost preluate de personalul medical, dar una dintre ele s-a stins în scurt timp, pe fondul leziunilor severe pe care le-a suferit. Din primele informații, o femeie care lucra ca agent de securitate la spital se zbate acum între viață și moarte.

ADVERTISEMENT

Două persoane au fost împușcate în fața unui spital din Paris. Una a murit pe loc

„Au fost şase împuşcături în total. Mai întâi patru, apoi două. Un bărbat în vârstă de treizeci de ani era la pământ.

Cel care a tras a plecat cu foarte mult sânge rece de la fața locului, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a povestit un martor, vizibil afectat de scena înfiorătoare care s-a derulat în fața ochilor săi.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs atacul. După ce a împușcat cele două persoane, autorul a fugit pe o motocicletă.

Am auzit împușcături și am văzut un tip (cu o bluză) cu glugă și am văzut și un om la pământ. Bărbatul aflat la pământ a primit două gloanțe în cap de la mică distanță.

ADVERTISEMENT

Apoi, cel care a tras a plecat liniștit, ca și cum nu ar fi făcut nimic. La 500 de metri îl aștepta un scuter”, a explicat și administratorul unui restaurant aflat în apropierea spitalului de geriatrie.

Se pare că ținta a fost femeia care lucra ca agent de securitate, dar un trecător a sărit în ajutorul ei. Deși au încercat în repetate rânduri să-l stabilizeze, echipajele medicale s-au văzut nevoite să declare decesul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!