“Popescu e zero barat! Şi-a vîndut casa, E TERMINAT!”

Dumitru Dragomir a reacţionat dur după ce Nicolae “Ţîcă” Zamfir, naşul lui Gică Popescu, l-a acuzat pe fostul şef al LPF că trage sforile pentru ca finul său să nu ajungă preşedinte...
07.01.2014 | 16:10
Popescu e zero barat Sia vindut casa E TERMINAT
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a reacţionat dur după ce Nicolae “Ţîcă” Zamfir, naşul lui Gică Popescu, l-a acuzat pe fostul şef al LPF că trage sforile pentru ca finul său să nu ajungă preşedinte al FRF. În plus, Zamfir a mai precizat că Mitică îl bagă pe Ioan Andone la înaintare, pentru a ajunge boss la Casa Fotbalului. “De Ţîcă Zamfir ăsta îmi amintesc doar că este un ghebos. Acum toţi tîmpiţii vorbesc de mine, daca m-aş lua după toţi cretinii ce aş face? Nu am vorbit cu Andone de doi ani, nici măcar să ne salutăm. Şi dacă aş fi făcut asta, ce aş fi gresit ?! De unde să ştiu cine e socrul lui Andone ? Mă gîndesc totuşi că nu e nici Hitler, nici Stalin. Poate Visinescu tortionarul. La final ii spun lui Ţîcă Zamfir să-şi vadă de treaba lui, că noi sîntem în altă ligă”, a spus Dragomir la Radio GSP.

“Se laudă peste tot că politicul îl va scăpa de condamnare”

Mitică nu l-a menajat nici pe Gică Popescu, despre care a afirmat că habar nu are să conducă o afacere. “Păi Popescu, ca manager, nu ştie să facă nimic. Poate doar să meargă pe stradă ştie, că altceva nu. Craiova fiasco, Tîrgovişte fiasco, Calafat fiasco, complexul dintr-un cartier bucureştean vai mama lui, e închis. I-au luat elicopterele şi şi-a vîndut şi casa. E terminat! Pe ce pune mîna distruge. Nu poate impresiona cu nimic, doar că are susţinerea lui Sandu şi a politicului. Se laudă peste tot că-l scapă de condamnare. Trebuie să aibă sînge în instalaţie pentru a se apropia de Sandu, FRF si politic, asa e”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Îi sfătuiesc pe toţi candidaţii să formeze un front comun contra lui Popescu”

Dragomir are şi un sfat pentru contracandidaţii lui Gică Popescu la şefia FRF. “Federatia are nevoie de manager, nu de fotbalişti. Că aşa, l-ar pune pe Messi, Ronaldo sau pe Chiricheş. Nu-i poti neglija pe ceilalti candidati. Chivorchian, Avram, Andone sînt toţi capabili. Burleanu e purtător de creier, om deştept, manager bun. Eu l-aş propune şi pe Abdrudan, de la Cluj. El trebuie să conducă arbitrajul din ţara asta. Popescu este invăţat pe pile. L-a purtat ministrul Bănicioiu cu el prin ţară ca pe urs. Fotbalistul Popescu da, managerul e zero barat. Din echipa lui, în afară de Ilie Dumitrescu – care a mai făcut ceva – restul sînt zero barat. Dacă au tupeu, să vină la o confruntare cu mine. Toţi contra mea. Să ma acuze de orice vor ei, apoi eu pe ei. Ceilalţi, dacă formează o singură echipă au şanse, dacă nu, politicul îl pune pe Popescu. I-aş sfătui aşadar pe Chivorchian, Avram, Burleanu, Andone, Puşcaş şi Abrudan să facă front comun, să formeze o singură echipa”, a spus Dragomir.

 

Tags: