Fotbal intern

Atacă numirea selecţionerului: “E politică! Doar proştii nu văd!”

Gică Popescu a fost prezent la Buftea unde fiul său, Nicholas, a debutat sub tricolor într-un meci între selecţionata under 15 a României şi o selecţionată Bucureşti-Ilfov. Popescu a vorbit...
21.09.2017 | 19:15
Ataca numirea selectionerului E politica Doar prostii nu vad
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a fost prezent la Buftea unde fiul său, Nicholas, a debutat sub tricolor într-un meci între selecţionata under 15 a României şi o selecţionată Bucureşti-Ilfov. Popescu a vorbit despre felul în care a fost numit selecţionerul Cosmin Contra la echipa naţională şi despre cum a fost reziliat contractul lui Christoph Daum. “Baciul” a criticat dur felul în care Federaţia a făcut aceste lucruri.

“Actuala conducere a Federaţiei a făcut o mutare politică în materia selecţionerilor, fiindcă de acolo vine, din politică. A pus antrenorul echipei naţionale, dar când a trebuit să-l de afară a mutat subiectul în curtea Comisiei Tehnice. De asemenea, a procedat la fel şi cu numirea unui nou selecţioner. Este o mutare politică, pe care numai proştii nu o văd. S-au spălat pe mâini. L-au dat afară pe Daum la indicaţiile Comisiei Tehnice şi l-au pus pe Contra în acelaşi mod. Nu şi-au asumat că pe Daum l-au învestit ei“, a spus Gică Popescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Gica Popescu: “Alibec şi Budescu nu pot să lipsească de la naţională!”

Popescu este, totuşi, de părere că selcţionerul Cosmin Contra este o soluţie bună pentru echipa naţională în acest moment. Fostul jucător reprezentativ al României afirmă că tehnicianul va avea o misiune deosebit de grea pe banca tricolorilor, din cauză că naţionala este debusolată. Popescu i-a transmis un mesaj lui Contra, afirmând că Budescu şi Alibec nu au cum să lipsească de la echipa naţională.

 “E bine că s-a ales un antrenor român. Am spus mereu că avem antrenori care pot fi selecţioneri, au decis acum să fie Cosmin. Să dea Dumnezeu să reuşească, să ducă naţionala la turnee finale. Dar nu va avea o misiune uşoară, pentru că preia o naţională demoralizată şi debusolată. Sunt multe lucruri de rezolvat. Sper să aibă inspiraţie, pentru că asta a fost una dintre problemele lui Daum, a vrut să joace nemţeşte cu jucători români. Nu se poate ca Alibec şi Budescu să lipsească, fiindcă au calităţi incredibile. Nu ne putem lua la bătaie cu echipele nordice, armele noastre sunt tehnica şi inteligenţa”, a declarat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT