News

Atenţie la lozurile în plic! Cum sunt păcăliţi jucătorii

Românii care cumpără lozuri în plic trebuie să fie foarte vigilenţi. Loteria Română atrage atenţia că în ultima perioadă au primit sesizări cu privire la numeroase tentative de...
24.08.2016 | 18:39
Atentie la lozurile in plic Cum sunt pacaliti jucatorii

Românii care cumpără lozuri în plic trebuie să fie foarte vigilenţi. Loteria Română atrage atenţia că în ultima perioadă au primit sesizări cu privire la numeroase tentative de înşelăciune ce au la bază produsele de tip loz în plic.

Jucătorii sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi atunci când cumpără lozuri în plic. Loteria oferă exclusiv premii în bani, iar dacă pe loz scrie că se oferă autoturisme sau alte obiecte sau servicii, înseamnă că jucătorii pot fi victimele unei înşelăciuni.

Produsele de tip loz în plic sunt vândute prin reţeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele şi persoanele autorizate de Loteria Române, la fel şi plata castigurilor. Astfel, jucătorii sunt sfătuiţi să nu achiziţioneze produse loteristice decât din agenţiile loto şi punctele de vânzare autorizate. De asemenea, să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse aparţinând Loteriei Române.

Cei care vor încerca să vândă lozuri în plic în afara cadrului legal, vor fi traşi la răspundere.

sursa: libertatea.ro