Fotbal international

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-1. Primul pas greșit pentru Lopetegui în La Liga. Cum a luat gol Courtois. Video

15.09.2018 | 23:35
Athletic Bilbao  Real Madrid 11 Primul pas gresit pentru Lopetegui in La Liga Cum a luat gol Courtois Video

Athletic Bilbao și Real Madrid au remizat, scor 1-1, în etapa a 4-a din La Liga, online la TV pe Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Plus. Gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Muniain, iar oaspeții au egalat în minutul 66 prin golul marcat de Isco cu o lovitură de cap. 

Lopetegui i-a lăsat pe bancă pe Casemiro și pe Isco, dar nu i-a ieșit. Real a evoluat modest în prima repriză și a intrat la cabine condusă. Casemiro a intrat din minutul 46, iar Isco și-a făcut apariția pe teren în minutul 61. Trei minute mai târziu reușea să înscrie din centrarea lui Bale.

Real Madrid are 10 puncte după 4 etape, fiind la două lungimi distanță de liderul Barcelona. Săptămâna viitoare madrilenii joacă în Champions League cu Barcelona și în campionat cu Espanyol.

Min. 90+3 – Final de meci

Min. 66 – GOOOOL REAL MADRID! Isco egalează pentru madrileni din pasa lui Bale

Min. 46 – A început repriza secundă

Min. 45+1 – Arbitrul pune capăt primei reprize

Min. 32 – GOOOOL BILBAO! Muniain deschide scorul în urma unui atac pozițional al bascilor


Min. 1 – A început partida


UPDATE ECHIPELE DE START

Lopetegui l-a lăsat pe bancă pe Casemiro și l-a titularizat pe Dani Ceballos la mijloc. Pe banca de rezerve se află și Isco.

Bilbao (4-3-3): Unai Simón; De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri; Beñat, Dani García, Muniain; Susaeta, Raúl García, Williams

Real Madrid (4-3-3):  Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Ceballos, Kroos, Modric; Bale, Benzema, Asensio


Bilbao – Real Madrid live video la Telekom Sport 2 și Digi Sport 2

Televiziunile din România transmit această partidă pe canalele lor secundare deoarece de la ora 21:00 pe canalele principale avem parte de un duel interesant în Liga 1 Betano, Gaz Metan – Universitatea Craiova.

Bilbao – Real Madrid live. Cum vezi meciul online

Pasionații de fotbal au la dispoziție o mulțime de metode prin care pot urmări jocul dintre Athletic Bilbao și Real Madrid online pe internet. Spre exemplu, Telekom Sport le pune la dispoziție clienților săi platforma telekomtv.ro, în timp ce Digi Sport se vede online pe digi-online.ro. Un link cu streaming video va fi disponibil la ora jocului și pe FANATIK.RO.

Statistici înainte de Athletic Bilbao – Real Madrid

Real Madrid a luat maximum de puncte din primele trei runde, având un golaveraj 10-2. Ce-i drept, trupa lui Lopetegui a dat numai peste adversari modești, ca Girona, Getafe și Leganes. De cealaltă parte, Athletic Bilbao este mai bogată financiar după transferul lui Kepa la Chelsea, jucător pe care londonezii au achitat 80 de milioane de euro. Nu o duce mai bine însă la nivel sportiv, chiar dacă la prima vedere așa pare. A jucat două meciuri în noul sezon din La Liga și a luat patru puncte. Însă ambele au avut loc pe teren propriu, iar adversarii întâlniți au fost de slabă calitate, Huesca și Leganes.

De ce este Bilbao victima preferată a lui Real Madrid? Bascii au obținut doar două victorii în ultimele 28 de meciuri directe, iar acestea se întind pe o perioadă de 13 ani! Desigur, marea majoritate a partidelor s-au încheiat cu victoria madrilenilor.

Bascii nu pot conta pe portarul Iago Herrerin, dar nici pe experimentatul atacant Aritz Aduriz. Real Madrid nu are nicio problemă de lot și e de așteptat să-l vedem între buturi pe Thibaut Courtois, goalkeeper-ul belgian adus în această vară de la Chelsea.

Bilbao – Real Madrid, echipele probabile

Athletic Bilbao (4-2-3-1): Simon; De Marcos, Yeray, Inigo Martinez, Yuri; Raul Garcia, Dani Garcia; Cordoba, Muniain, Susaeta; Williams

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Bale

În urmă cu cinci ani, Real Madrid avea un buget de salarii de 145 de milioane de euro, în timp ce pentru actualul sezon, madrilenii au ajuns la 566 de milioane de euro. Pentru sezonul trecut, în care formaţia de pe “Santiago Bernabeu” a cucerit pentru a treia oară consecutiv trofeul Ligii Campionilor, jucătorii au primit prime în valoare de 54,8 milioane de euro. Cu toate celelalte cheltuieli efectuate în stagiunea trecută, Real Madrid a plătit aproape 339,9 milioane de euro.