Life

Atingeri interzise la Puterea dragostei! Aya, în atenția tuturor

10.12.2020 | 12:22
Atingeri interzise la Puterea dragostei Aya in atentia tuturor
Aya de la Puterea dragostei, acuzată că a permis atingeri interzise pretendenților. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

O nouă controversă la Puterea dragostei o aduce de data aceasta în prim plan pe Aya! Fosta iubită a lui Nicos, care a reintrat în competiție de curând, ar fi permis să fie atinsă de pretendenții ei în timp ce flirta în secret cu… atenție, Bogdan Mocanu, ex-ul Andrei Volos din primul sezon!

Aya s-ar fi uitat cam lung după Mocanu când a fost în vizită în casa din Istanbul împreună cu Jador, iar gurile rele spun că tânăra ar juca la mai multe capete.

ADVERTISEMENT

În timp ce tatona terenul ba cu Marinescu, ba cu alți băieți, se pare că Aya l-ar dori, în realitate, pe Mocanu, fapt pentru care a primit numeroase critici.

Aya de la Puterea dragostei, în centrul polemicii

„Nu s-a lăsat călărită, dar s-a lăsat pupată și atinsă de toți”, a comentat una din colegele Ayei, moment în care blondina a izbucnit.

ADVERTISEMENT

„M-a atins pe mână, ete na”, a strigat ca din gură de șarpe concurenta de la Puterea dragostei apărându-se.

Nu doar Andrada a observat același lucru, ci și Maria, fata care a intrat de curând în show: „Te-a cuprins pe la spate. Camera, se vede? A cuprinde, e așa, și când te-a luat, am văzut cu ochii mei, te-a luat așa”.

ADVERTISEMENT

Maria: „Te-a cuprins de sâni!”

Maria a pus în scenă cum a fost atinsă Aya în timp ce concurenta îi trimitea mesaje lui Bogdan Mocanu, probabil promițându-i și lui o relație.

„Te-a cuprins de sâni”, i-a spus Maria Ayei. „Da, m-a cuprins de sâni. Bine că nu m-a cuprins de altceva”, a continuat Aya vizibil iritată de această discuție.

ADVERTISEMENT

Fetele au continuat să dezbată acest subiect, iar Aya, oricât de multe argumente ar aduce legat de acuzațiile pe care le-a primit nu a reușit să le convingă pe toate. Maria și Andrada au rămas ferme în convingerea lor, potrivit căreia concurenta joacă destul de murdar în reality-show-ul matrimonial.

 

ADVERTISEMENT