Fotbal international

GALERIE FOTO! WOW! Aşa arată stadionul de fotbal care a costat 1,24 miliarde de euro!

Atlanta a inaugurat stadionul de 1,24 miliarde de euro cu o victorie în partida cu FC Dallas, scor 3-0, din liga profesionistă nord-americană (MLS). La primul meci disputat pe Mercedes Benz...
11.09.2017 | 21:20

Atlanta a inaugurat stadionul de 1,24 miliarde de euro cu o victorie în partida cu FC Dallas, scor 3-0, din liga profesionistă nord-americană (MLS). La primul meci disputat pe Mercedes Benz Stadium, Atlanta United a strâns 45.314 spectatori, ceea ce reprezintă un record pentru formaţia din statul Georgia.

Atlanta United va împărţi noul stadion cu echipa de fotbal american Atlanta Falcons. United ar fi trebuit să debuteze pe noua arenă la începutul sezonului, dar întârzierile de la construcţie au dus la amânarea de trei ori a deschiderii stadionului. Atlanta United a jucat primele nouă meciuri de pe teren propriu dina cest sezon pe arena Bobby Dodd din Georgia Tech. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Atlanta este antrenată de Gerardo ”Tata” Martino

La întâlnirea cu FC Dallas, golurile formaţiei antrenate de fostul tehnician al Barcelonei, Gerardo ”Tata” Martino au fost marcate de argentinianul Leandro Gonzalez Pirez, venezueleanul Josef Martinez şi americanul Gregory Garza. După 25 de meciuri jucate, Atlanta United se află pe locul şase în Conferinţa de Est, cu 39 de puncte, şi păstrează şanse de a prinde play-off-ul MLS.

”Ce zi minunată a fost ieri. Atmosfera pe Mercedes Benz Stadium a fost fantastică. Vă mulţumesc şi vă aştept la următoarea partidă”, a declarat portarul Brad Guzan. Următorul meci pe teren propriu pentru Atlanta United va avea loc în noaptea de miercuri spre joi cu formaţia New England Revolution.

ADVERTISEMENT