Fotbal international

GALERIE FOTO. Stadionul lui Atletico e GATA! Cum arată OZN-UL

Atletico Madrid are stadionul gata, constructorii finalizând montarea gazonului pe arena Wanda Metropolitan. Antrenorul Diego Simeone şi jucătorii sunt aşteptaţi în această săptămână să...
06.09.2017 | 17:21
GALERIE FOTO Stadionul lui Atletico e GATA Cum arata OZNUL

Atletico Madrid are stadionul gata, constructorii finalizând montarea gazonului pe arena Wanda Metropolitan. Antrenorul Diego Simeone şi jucătorii sunt aşteptaţi în această săptămână să inspecteze noul stadion care ar putea fi inaugurat chiar etapa viitoare.

Ultimele rulouri de gazon au fost montate miercuri dimineaţă pe Wanda Metropolitan. În total au fost montate 440 de rulouri de gazon, iar fiecare dintre acestea a avut o lungime de 15 metri şi 1,2 metri lăţime. Fiecare rulou a avut o greutate de 1.500 de kilograme, întregul gazon fiind transportat cu ajutorul a 20 de camioane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Atletico Madrid ar putea juca primul meci pe Wanda Metropolitan în etapa viitoare

Gazonul este prevăzut cu un sistem de drenaj subteran în vacuum, cu sistem automat de irigare cu sprinklere, cu sistem de încălzire a gazonului pe timp de iarnă şi cu sistem de fotosinteză artificială. Datorită acestui sistem de încălzire, gazonul nu va avea de suferit indiferent de condiţiile meteorologice.

Madrilenii au jucat până la finalul sezonului precedent pe arena Vicente Calderon. Atletico Madrid ar putea juca primul meci pe Wanda Metropolitan în etapa viitoare. Elevii lui Simeone vor juca la 16 septembrie cu Malaga, în etapa a patra din Primera Division.