Fotbal international

Atmosferă incendiară creată de fanii lui Zenit! Suporterii i-au condus pe jucători cu torţe şi fumigene în drumul spre stadion. Video

22.02.2019 | 09:22
Atmosfera incendiara creata de fanii lui Zenit Suporterii iau condus pe jucatori cu torte si fumigene in drumul spre stadion Video

A fost o atmosferă pur și simplu incendiară creată de fanii lui Zenit la Sankt Petersburg! Favoriții lor aveau meci în Europa League cu turcii de la Fenerbahce și suporterii s-au gândit la o modalitate aparte de a-și încuraja favoriții. Înaintea partidei, galeria rușilor le-a făcut o super surpriză jucătorilor. I-auîntâmpinat cu torțe și cu fumigene în drumul spre stadion. Astfel, fiecare metru parcurs de autocarul echipei însemna alte și alte torțe aprinse până în momentul în care mașina care îi transporta pe fotbaliști a intrat în incinta arenei.

A fost un spectacol de zile mari întins pe câțiva kilometri și care deja a devenit viral în mediul online. Întreaga acțiune a fost filmată cu ajutorul unei drone și imaginile postate pe mai multe rețele de socializare de pe conturi ale fanilor lui Zenit. A ieșit până la urmă bine de tot pentru echipa din Sankt Petersburg care a obţinut calificarea în optimile Europa League, după ce s-a impus în returul cu Fener cu scorul de 3-1.

Atmosferă incendiară creată de fanii lui Zenit!

Magomed Ozdoev a deschis scorul pentru rușii de la Zenit după numai 4 minute de la primul fluier al arbitrului. Sardar Azmoun a dublat avantajul, însă, cu două minute înainte de finalul primei reprize, Mehmet Topal a înscris pentru turci. Același Sardar Azmoun a aruncat tribunele în delir cu reușita din minutul 76 care a consfințit calificarea rușilor.

Tragerea la sorţi pentru optimile de finală din Europa League are loc pe 22 februarie, la sediul central al forului internațional, de la Nyon. 16 echipe s-au calificat în această fază a zompetiției, acestea urmând să intre în aceeaşi urnă, fără să existe capi de serie. De remarcat că echipele din aceeaşi ţară se pot întâlni chiar din această fază a competiţiei. Totuși, înainte de tragerea la sorţi, oficialii forului european vor anunţa dacă există restricţii geografice.

  • 3-1 a arătat tabela de marcaj a arenei din Sankt Petersburg la finalul partidei Zenit – Fener