News

Au revenit DIAMANTELE SEXI în fotbalul românesc!

Petrolul i-a adus în iarna aceasta pe Adrian Mutu Mutu şi pe Ianis Zicu, două vedete cu care gruparea prahoveană să se bată pentru titlul din acest sezon. În afara lor, se vorbeşte tot mai des...
06.02.2014 | 00:02

Petrolul i-a adus în iarna aceasta pe Adrian Mutu Mutu şi pe Ianis Zicu, două vedete cu care gruparea prahoveană să se bată pentru titlul din acest sezon. În afara lor, se vorbeşte tot mai des şi de o revenire a lui Cristi Chivu în fotbalul românesc, însă nu ca jucător. Foştii internaţionali vor avea alături soţiile, iar paparazzi vor avea o pîine bună de mîncat în perioada următoare.

Consuelo se lansează în afaceri în România

Adrian Mutu nu are deloc gusturi rele la femei. De-a lungul timpului, a “marcat” la mai multe frumuseţi autohtone şi, în prezent, este căsătorit, din 2005, cu Consuelo, o frumuseţe din Republica Dominicană. Cei doi au împreună două fete, Adriana şi Maya Vega. Soţia “Briliantului” nu va sta degeaba în România. Consuelo va aduce pe piaţa noastră o linie de produse cosmetice de top. Iar unul dintre magazinele de profil pe care le va deschide va fi chiar în Ploieşti.

adrian-si-consuelo-mutu

Adelina a devenit casnică după ce s-a căsătorit

Adelina şi Cristi Chivu formează unul dintre cele mai unite şi discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor poate fi luat drept exemplu. Au împreună două fetiţe, Natalia şi Anastasia. Soţia lui Chivu a cunoscut celebritatea pînă să se mărite cu fotbalistul lui Inter, pentru o perioadă fiind prezentatoarea ştirilor din sport de la Antena 3. După căsătoria cu Cristi Chivu, Adelina a renunţat la presă şi a devenit casnică, urmîndu-l pe Chivu în Italia. Acum, odată ce revenirea fostului internaţional în ţară pare iminentă, bruneta a decis să pornească o afacere. Alături de o bună prietenă, vrea să înfiinţeze un magazin online cu haine de firmă. Adelina speră ca afacerea în care a băgat cîteva zeci de mii de euro să dea roade.

adelina_chivu_96851400

Zicu are acasă o adevărată bombă-sexy

Ianis Zicu a avut o viaţă amoroasă tumultoasă. După ce s-a cuplat cu mai multe frumuseţi din showbiz, atacantul s-a aşezat la casa lui şi s-a însurat, în 2009, cu manechinul Mihaela Tudor. După numai un an de căsnicie, cei doi au trecut printr-un divorţ scandalos, iar apropiaţii lor erau ferm convinşi că între Ianis şi Mihaela nu va mai exista cale de împăcare. Surpriza a venit, însă, în decembrie 2012, cînd fotbalistul şi fotomodelul s-au recăsătorit la Las Vegas! De altfel, se pare că Mihaela a fost unul dintre motivele care l-au făcut să renunţe la banii pe care îi cîştiga în Coreea de Sud şi să semneze cu Petrolul. Superbul manechin a dorit din tot sufletul să revină în România pentru a fi mai aproape de familie.

vezi-cum-arata-noua-doamna-zicu-zicu-s-a-insurat-cu-fotomodelul-mihaela-tudor_size1

Ianis-Zicu-Mihaela-Tudor