News

Caz șocant în Austria. O româncă a provocat intenționat moartea soției și copilului amantului său

Caz șocant în Austria. O româncă a provocat intenționat moartea soției amantului său. În accidentul rutier a murit și copilul bărbatului, în vârstă de doar cinci ani.
31.01.2022 | 15:51
Caz socant in Austria O romanca a provocat intentionat moartea sotiei si copilului amantului sau
ADVERTISEMENT

O româncă în vârstă de 37 de ani care locuiește în Austria este suspectată de o faptă teribilă.

Femeia s-ar fi iubit în secret cu un bărbat însurat, iar din gelozie ea a recurs la un gest extrem. Poveste este, însă, mai complicată de atât.

ADVERTISEMENT

Românca i-a ucis pe nevasta amantului său și pe copilul acestuia

Informațiile dintr-o anchetă a poliției austriece arată că femeia a dus la un accident rutier în care au murit atât soția, cât și fiul în vârstă de cinci ani al amantului său.

Cele două femei se pare că se cunoșteau, iar ambele erau românce, una fiind fin Maramureș și cealaltă din București.

ADVERTISEMENT

Mama alături de copilul ei ieșeau din parc, moment în care ei au fost accidentați mortal de cealaltă femeie.

Datele mai arată că în zona respectivă viteza maximă care putea fi folosită era de 30 km/h, în timp ce femeia ar fi circulat cu peste 100 km/h atunci când a intrat în plin în cei doi pasageri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul divorțase în urmă cu doi ani. Amanta credea că a revenit la fosta soție

Ce este cu adevărat șocant este că femeia ucisă nici măcar nu mai era împreună cu bărbatul în cauză, ei fiind divorțați de mai bine de doi ani.

Femeia care i-a călcat credea că bărbatul pe care îl iubea s-a întors la aceasta, deoarece ei s-au despărțit. Așa că ea ar fi decis să o ucidă din gelozie.

ADVERTISEMENT

 „Nu putem confirma sau infirma în acest moment că femeile s-au întâlnit înainte de accident.

Dar legătura dintre ele a fost un motiv suficient pentru ca Biroul de Poliţie Criminală din Carintia să preia ancheta.

Locul accidentului este acum considerat locul crimei şi se caută martori”, a spus Procurorul Markus Kitz, purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt,

Ancheta a fost preluată de Biroul de Stat al Poliției Criminale, iar toate detaliile despre acest eveniment tragic în care și-au pierdut viața două persoane sunt în continuare anchetate.

“Unele împrejurări ne-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de Stat al Poliției Criminale a preluat ancheta. Acum suntem pur și simplu dependenți de dovezile obiective, pe care trebuie să le analizăm”, a mai spus Markus Kitz.

ADVERTISEMENT