News

Avarie RADET, în Capitală! Sunt afectați bucureștenii din sectoarele 5 și 6

11.04.2019 | 10:34
Avarie RADET in Capitala Sunt afectati bucurestenii din sectoarele 5 si 6

Mii de bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii la RADET. Cei afectați sunt locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei și câțiva din sectorul 4. Din nefericire, o țeavă din apropierea Centralei de termoficare de pe bulevardul Timișoarei s-a spart. Muncitorii lucrează la momentul actual pentru remedierea problemei.  Recend, RADET  și-a cerut scuze pentru erorile produse în ultima vreme.

Probleme la RADET! Mii de bucureșteni, fără căldură și apă caldă

Bucureștenii din sectorul 6 și unii din sectorul 4 au rămas fără apă caldă și fără căldură. O țeavă din apropierea Centralei de termoficare de pe Bulervardul Timișoarei. s-a spart, ar muncitorii lucrează acum la remedierea problemei. Din nefericire, nu este pentru prima oară în ultima perioadă în care RADET întâmpină astfel de erori tehnice. Aceștia și-au cerut scuze printr-o scrisoaare afișată în blocurile din Capitală despre situația în cauză.

„În aceeași măsură am dorit să asigurăm clienții RADET că, după o perioadă îndelungată, este pentru prima data când s-au luat măsuri pentru reabilitarea sistemului de termoficare, astfel încât în sezonul de iarnă următor să nu ne mai confruntăm cu aceleași probleme. Totodată, în contextul informațiilor apărute în spațiul public privind posibilul faliment al RADET, precum și al întrebărilor clienților noștri, a fost normal să aducem clarificări cu privire la aceste aspecte”, se arată în informarea transmisă din cauza problemelor anterioare recente.

Probleme la RADET! Bucureștenii din sectorul 6 și unii din sectorul 4 au rămas fără apă caldă și fără căldură
Probleme la RADET! Bucureștenii din sectorul 6 și unii din sectorul 4 au rămas fără apă caldă și fără căldură

RADET transmite scuze tuturor bucureștenilor

„Stimate client, ne cerem scuze pentru disconfortul provocat de avariile survenite în perioadfa sezonului rece. Principala cauză este reprezentată de starea precară a conductelor. Din cauza lipsei constante a investițiilor, rețelele funcționează de peste 50 de ani fără a fi înlocuite, ceea ce înseamnă că au depășit de două ori durata normală de viață. Am compensat disfuncționalitățile prin mobilizarea întregului personal, care a muncit în regim continuu pentru a diminua cât mai mult posibil perioada de sistare a furnizării apei calde și a încălzirii, și implicit, consecințele întreruperilor”, este începutul scrisorii transmise de RADET.