News

Avocații din cazul Caracal, față în față! Tonel Pop l-a taxat pe Claudiu Lascoschi pentru că nu a studiat dosarul

17.09.2019 | 18:45
Cei doi avocați au fost invitații unei emsiuni TV. Sursa foto - facebook

Avocații din cazul Caracal au stat pentru prima oară față în față! Astfel, omul angajat de familia Luizei Melencu și cel care îl apără pe Gheorghe Dincă s-au contrazis bine de tot la Antena 3 pe tema declarațiilor făcute de inculpat în ceea ce o privește pe adolescenta de 18 ani, presupusa victimă a lui Dincă. Claudiu Lascoschi, avocatul celui poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal”, a ținut să transmită că nu este adevărat că inculpatul nu ar mai recunoaște crima în cazul Luizei.

Avocații din cazul Caracal, față în față!

„Nu este adevărat, este o informație eronată. El și-a menținut declarațiile, a fost cooperant. S-a făcut o reconstituire în condiții normale. Forțele de ordine au reușit să mențină ordinea. Dincă a recunoscut încă de la început crima în cazul Luizei și nu a fost confuz niciun moment, nu și-a schimbat declarația”, a spus avocatul lui Gheorghe Dincă.

Nu a fost de acord deloc cu mesajul acestuia Tonel Pop. Acesta a ținut să intervină și a adus aminte că zilele trecute declarațiile făcute de inculpat erau destul de contradictorii. Tonel Pop a precizat că au fost momente când Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza și momente în care s-a răzgândit total în această privință și a spus că nici vorbă de așa ceva spre stupoarea anchetatorilor și a tuturor celor implicați în caz.

Avocații din cazul Caracal, față în față! Dincă și victimele
Gheorghe Dincă și cele două victime ale sale. Sursa foto – facebook

Tonel Pop l-a taxat pe Claudiu Lascoschi pentru că nu a studiat dosarul

„Ar trebui să-l întrebați pe domnul avocat dacă a citit dosarul și dacă a făcut vreo cerere pentru a consulta dosarul. Dacă e avocat în cauză, ori tace ori vorbește când cunoaște dosarul”, a spus Tonel Pop. Aproape imediat, avocatul lui Dincă a mărturisit că nu a citit dosarul și că se bazează pe concluzii proprii. „Eu urmează să studiez dosarul. Eu pot să trag anumite concluzii și fără să citesc dosarul. Eu, ca să văd dosarul, trebuie să îl văd pe ceva cert”, a declarat Claudiu Lascoschi.

Vă readucem aminte că Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Acesta este acuzat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. De altfel, pe Luiza chiar el a recunoscut că a ucis-o, deși oamenii legii nu aveau nicio dovadă asupra lui.