Avocatul lui Becali, acuzat că are un copil din flori

Fiica fostului demnitar Gelu Voican Voiculescu a trecut prin viata ca printr-o telenovela. Ea se judeca acum cu avocatul lui Gigi Becali, Catalin Ciubota, pe care il considera tatal biologic al...
17.11.2014 | 12:24
Avocatul lui Becali acuzat ca are un copil din flori

Fiica fostului demnitar Gelu Voican Voiculescu a trecut prin viata ca printr-o telenovela. Ea se judeca acum cu avocatul lui Gigi Becali, Catalin Ciubota, pe care il considera tatal biologic al fetitei sale.

1

Insa paternitatea fetitei a fost asumata de un alt barbat, care la divort a renuntat la ea! Judecatorii trebuie sa descalceasca incurcata situatie!

Fiica lui Gelu Voican Voiculescu, Raluca Cristina, are o fetita acum in varsta de sase ani, Anisia Ruxandra, care nu stie nici pana acum cine este tatal ei. Mama ei a deschis, in urma cu doi ani, un proces unuia dintre fostii sai iubiti, avocatul Catalin Ciubota, pe care vrea sa-l forteze prin intermediul instantei de judecata sa recunoasca peternitatea copilului.

Procesul paternitatii o ia de la zero

Ea a obtinut acest lucru la Judecatoria Sectorului 1, dar la judecarea recursului, la Tribunalul Bucuresti, magistratii au hotarat ca procesul trebuie sa se rejudece, la Judecatoria Sectorului 1. Dosarul a reintrat, in urma cu cateva zile, pe rolul magistratilor de la sectorul 1, urmand ca dupa procedura preliminara, sa obtina un termen de judecata. “Nu este copilul meu, nu pot face insa comentarii, pentru ca las justitia sa decida. Am avut o relatie cu aceasta doamna, dar de la asta pana a spune ca a facut un copil cu mine este cale lunga” a declarat pentru CANCAN.ro avocatul Catalin Ciubota.

Al doilea “tata” a renuntat la fetita

Dupa despartirea de avocat, fata lui Gelu Voican Voiculescu s-a casatorit cu un alt barbat, afaceristul Silviu Horia Veres. O data cu partenera sa, el a acceptat sa ia si fetita “la pachet” dar si sa-si insuseasca paternitatea acesteia. Lucrurile nu au mai mers insa bine si dupa cativa ani s-au despartit. In divort a fost inclusa si micuta, iar la proces, in urma unui act incheiat intre soti, copilul a revenit pe numele mamei sale.

Fata lui Gelu Voican Voiculescu a vrut insa cu orice pret ca fiica sa sa aiba din nou un tata in certificatul de nastere, asa ca l-a chemat in judecata pe iubitul ei de dinaintea casatoriei cu afaceristul, adica avocatul lui Gigi Becali si Mitica Dragomir, implicat intr-o serie de litigii din lumea fotbalului.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!