Advertorial

(P) Azi dansăm cu lupii deșertului nord american, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus! Vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, Wolf Canyon Hold and Win.
07.07.2022 | 14:25
P Azi dansam cu lupii desertului nord american live de la 21 pe YouTube Superbet

Este joi și, ca de fiecare dată, ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”. Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Slotul zilei ne poartă într-o aventură Nord Americană, în midwest-ul aproape sălbatic care este dominat de lupii deșertului și de indienii băștinași, cunoscători ai vieții în aceste condiții dure. Dansul cu lupii poate aduce un câștig maxim de 8888x miza de joc, dacă avem norocul să declanșăm simbolul special Dreamcatcher oricând în timpul jocului de bază.

Jocul propune 2 speciale, care se acordă prin funcția alegere Lup, atunci când pe ecran aterizează 3 simboluri scatter. Speciala de Free Spins este prima dintre ele și poate avea până la 12 spinuri. Este redeclanșabilă și pe perioada ei se adaugă pe role până la 100 de simboluri wild suplimentare, care contribuie la o frecvență mărită a spinurilor câștigătoare și la premii mult crescute.

Cea de-a două specială este de tip Hold and Win cu premii cash instant, iar cel mai mare premiu pe care îl acordă este de 1000x Miza de Joc, Jackpotul Grand, atunci când întreaga tablă este completată cu simbolul Lună Plină cu bani.

Wolf Canyon Hold and Win se joacă pe 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 25 linii fixe de câștig. Vedeți-l alături de Dan și apoi vă provocăm să intrați și voi în dansul lupilor care vă poate aduce superdistracție și supercâștiguri.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, Wolf Canyon Hold and Win. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#WolfCanyonHoldAndWin #iSoftBet #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil