News

Azi va avea loc înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Decizia bizară a familiei care i-a deranjat pe toți

02.05.2019 | 08:31
Azi va avea loc inmormantarea lui Razvan Ciobanu Decizia bizara a familiei care ia deranjat pe toti

Răzvan Ciobanu va fi condus azi, 2 mai, pe ultimul drum! Prietenii și familia îi vor spune adio creatorului de modă al cărui destin s-a curmat brusc, la vârsta de 43 de ani. Trupul neînsuflețit al celebrului designer a fost depus la capela Cimitirului Progresul din Capitală, loc în care numeroși oameni care l-au iubit și apreciat au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat astăzi!

Unul dintre cei mai mare creatori de modă din România va fi condus astăzi pe ultimul drum. Familia a decis ca sicriul acestuia să rămână închis, așa că prietenii nu-l vor putea vedea. Slujba de înmormântare va începe la orele 10:30. Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci în cavoul în care părinții lui ar fi trebuit să fie depuși, după moarte. Pe cavou însă sunt scrise numele părinților creatorului.

Amintim că artistul s-a stins din viață în urma unui accident rutier violent petrecut în Săcele. Acesta vedea de la un festival cunoscut și se îndrepta spre casă. Din păcate, se pare că a pierdut controlul volanului la un moment dat, vehiculul în care se afla a ricoșat în câțiva copaci și s-a rostogolit de mai multe ori.

Înmormântare Răzvan Ciobanu! Creatorul de modă va fi condus pe ultimul drum
Înmormântare Răzvan Ciobanu! Creatorul de modă va fi condus pe ultimul drum

“Nu pot să mă uit în ochii mamei lui”

“Pur și simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu și care s-a abținut de la orice declarații în speranța că va putea sa își ia rămas bun în liniște și demnitate. Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greșeală, dar care dintre noi este?

Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? Mă rog la Dumnezeu să ne dea înțelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lasa organele abilitate să facă ancheta și de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost ca om și pentru talentul lui ieșit din comun. Te voi purta în suflet mereu, dragule!”, a fost mesjaul Adinei Buzatu care a decis să nu participe la înmormântare pentru a evita orice scandal.