News

Baba Vanga, profeţie zguduitoare: “Europa va fi condusă de musulmani, în România…”

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a avertizat că Europa va fi condusă de musulmani în anul 2040, însă economia continentului va fi înfloritoare sub dominaţia arabă....
06.12.2015 | 13:22
Baba Vanga profetie zguduitoare Europa va fi condusa de musulmani in Romania

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a avertizat că Europa va fi condusă de musulmani în anul 2040, însă economia continentului va fi înfloritoare sub dominaţia arabă.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a mai prezis că va apărea o nouă religie în lume, în anul 2221, dar şi că un nou Mesia se va naşte din poporul român.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa şi Focul îl vor ajuta”, a spus Vanga despre un Mesia care se află sau se va naşte la noi.

Baba Vanga a fost un adevărat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, şefi de state şi de guverne vizitând-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalităţile care au avut încredere în profeţiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov şi soţii Ceauşescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit despre România şi români, în termeni de lăudă.

„Românii sunt oameni speciali şi, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred şi nu vor mai crede în valorile lor nationale”, spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani.

Celebra clarvăzătoare a mai spus că sfârşitul lumii va veni abia în anul 5079. De asemenea, în 2221, în căutarea vieţii extraterestre, omenirea va intră în contact cu ceva tulburător sau „groaznic”, după cum spunea prezicătoarea oarbă.

Sursă: www.realitatea.net