Fotbal intern

Baciu crede în minuni: „Nu pronunţăm cuvântul retrogradare”

Juventus Bucureşti a scos un punct pe terenul lui FC Botoşani în etapa a 23-a a Ligii 1 şi speră în continuare la salvarea de la retrogradare.
04.02.2018 | 20:37
Baciu crede in minuni Nu pronuntam cuvantul retrogradare
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Baciu a debutat pe banca echipei din Colentina în duelul din Botoşani. El se arată încântat de egalul scos de elevii săi în Moldova şi îl iartă pe mijocaşul Cristian Ciobanu pentru ratarea din minutul 80: “A fost un egal foarte muncit. Noi suntem o echipă nouă, am luat primul punct. În play-out va fi bătălia cea mare. Am avut şi şansă, jucând cu 2-3 jucători foarte tineri. Ciobanu e un jucător în care cred foarte mult. Azi a ratat, dar în meciul viitor poate marca. Cuvântul retrogradare nu se pronunţă la Juventus de când am venit aici”, a spus tehnicianul pentru Telekom Sport.

Şi veteranul Ciprian Petre s-a arătat mulţumit de punctul obţinut de Juventus: “A fost un meci dificil. Botoşani joacă un fotbal frumos. Şansa a fost de partea lor la ratarea lui Ciobanu. Totuşi, este un punct câştigat. Avem cam puţine puncte, zece, dar noi considerăm că a început un alt campionat acum. Au venit jucători dornici de afirmare, tineri. Marius a adus entuziasmul, crede foarte mult în noi”.

ADVERTISEMENT

Drăghia, omul meciului pentru Juventus

Portarul Virgil Drăghia a fost fără îndoială omul meciului, cu mai multe intervenţii reuşite de-a lungul partidei. Goalkeeperul se arată şi el optimist cu privire la salvarea de la retrogradare: “Ne dorim să ne facem treaba cât mai bine şi să ne salvăm de la retrogadare. Dacă nu sperăm noi, atunci cine? Noi sperăm să dăm totul pe teren şi să ne salvăm” , a spus Drăghia.

Cei de la FC Botoşani s-au întrecut în ratări în primele 60 de minute ale meciului, dar portarul Drăghia a fost la înălţime pentru oaspeţi. În ultima jumătate de oră şi Juventus a avut ocazia să câştige meciul, dar Ciobanu a luftat dintr-o poziţie ideală în minutul 81. Juventus Bucureşti a ajuns astfel la 10 puncte şi etapa viitoare va primi pe teren propriu pe cei de la FC Viitorul.

ADVERTISEMENT