Fotbal international

Lionel Messi stă cu “dușmanul” în casă. Fiul său, Mateo, este fan Real Madrid!

06.06.2019 | 10:53
Leo Messi și copiii săi: Thiago, 6 ani și Mateo, 3 ani

Lionel Messi vorbește totdeauna cu mare bucurie despre familia sa, considerând că Dumnezeu l-a binecuvântat pe lângă harul care i l-a dat în fotbal și cu o familie minunată. Are doi băieți superbi, Thiago, 6 ani și Mateo, 3 ani, care, evident, nu aveau cum să nu fie contaminați de microbul balonului rotund. Numai că micuțul Mateo s-a transformat, în mod neașteptat, în “dușmanul” din casă pentru starul Barcelonei.

Băiatul cel mic al lui Leo Messi e fan Real Madrid

Acesta a povestit amuzat pentru postul de televiziune TYC Sports despre felul în care percep cei doi copii ai săi fenomenul fotbalistic. Thiago nu ratează nici un meci al Barcelonei iar de umblat mai mereu o face în tricourile echipei catalane la care tatăl său este de departe vedeta. Merge și la meciuri, pe Nou Camp și se comportă ca un suporter.

Mateo, în schimb, când Leo se joacă prin casă cu el, îmbracă tot felul de tricouri exact ale echipelor care au produs amintiri neplăcute catalanilor. “Sunt de la Liverpool, care te-a bătut, și Valencia te-a bătut, atunci sunt de la Valencia”, însă cea mai mare neplăcere i-o provoacă prin faptul că apare des cu tricoul marelui inamic al Barcelonei, Real Madrid și se declară suporter al lui Real Madrid.

Leo Messi și copiii săi. Thiago e mereu în tricoul Barcelonei

Leo Messi vrea Copa America cu Argentina

Leo Messi se pregătește asiduu acum cu Argentina pentru apropiata Copa America și speră să spargă gheața nereușitelor de la echipa națională prin câștigarea primului său trofeu, după care, este foarte posibil să ia decizia de a se retrage de la echipa națională, pentru că are deja 32 de ani și următorul turneu final de CM va avea loc abia în 2022, în Qatar, adică peste trei ani, când, la 35 de ani, nu se știe nici dacă va mai fi pe teren.

Mateo Messi ține cu Real Madrid pentru a-i face în ciudă fratelui său, Thiago

Lui Messi fotbalul și familia sunt tot ce are mai scump, însă starul Barcelonei a declarat că odată ce anii trec pot apărea tot felul de probleme și niciodată nu știi ce te așteaptă. Cu siguranță va veni și acel moment când va trebui să spună adio carierei de jucător și cel mai probabil va încerca să-i învețe pe copii să deprindă abecedarul sportului rege.