Fotbal intern

Bălașa revine la FCSB în derby-ul cu Dinamo. FANATIK.RO a avut dreptate

28.10.2018 | 14:38
Balasa revine la FCSB in derbyul cu Dinamo FANATIKRO a avut dreptate

FCSB a învins FC Voluntari cu scorul de 2-1, în etapa 13 din Liga 1 Betano. Antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, a avut o misiune dificilă în alcătuirea primului 11, după ce nu a putut folosi nu mai puțin de șapte fotbaliști, toți accidentați sau suspendați. Marea problemă a tehnicianului FCSB a fost dată și de faptul că toți absenții erau din compartimentul defensiv. Poate numele celor mai important dintre absenți este cel al fundașului central Mihai Bălașa.

Apărătorul care făcea cuplu în centrul apărării cu Bogdan Planic s-a accidentat, iar FANATIK.RO anunțase că Bălașava fi out aproape două luni și va fi disponibil abia pentru meciul din retur cu Dinamo. Acum, Bălașa a început alergările ușoare și va relua antrenamentele alături de echipă începând cu săptămâna viitoare. Alături de Bălașa se va alătura antrenamentelor celor de la FCSB și fundașul stânga Marko Momcilovic, cel care s-a accidentat în partida cu Hajduk Split și a suferit o recidivă înaintea partidei cu CFR Cluj. Cei doi nu vor putea juca însă cu Astra, în etapa 14 a Ligii 1 Betano, dar vor fi cel mai probabil disponibili pentru derby-ul cu Dinamo, din a doua etapă a returului campionatului.

Bălașa revine la FCSB. Ce se întâmplă cu ceilalți fotbaliști care au absentat cu FC Voluntari

Dacă Mihai Bălașa și Marko Momcilovic vor reveni la antrenamentele echipei într-o săptămână, Nicolae Dică îi va avea disponibili pentru partida din etapa viitoare și pe Dragoș Nedelcu și Junior Morais, care au fost suspendați pentru duelul cu FC Voluntari. De asemenea, în timp ce Bălașa și „Momci” nu vor fi disponibili, cel mai probabil, pentru partida cu giurgiuvenii, Dică se va putea baza chiar și pe fostul căpitan al astralilor, Alexandru Stan. Apărătorul lateral a avut o problemă la ligamente, motiv pentru care a stat pe bară aproape o lună.

Mihai Bălașa revine la FCSB în partida contra celor de la Dinamo. În poză în duel cu Andrei Ivan

În schimb ultimii doi jucători care au absentat la partida cu FC Voluntari vor fi în continuare indisponibili pentru o perioadă lungă de timp. Mihai Pintilii s-a accidentat în partida naționalei cu Muntenegru și este indisponibil până la sfârșitul anului. De asemenea, Ovidiu Popescu s-a accidentat în timpul unui antrenament și va lipsi și el o lungă perioadă de timp: Ovidiu Popescu va lipsi şase luni, am jucat şi pentru el, îi dedicăm meciul de astăzi”, a declarat Filipe Teixeira, la finalul meciului câștigat de FCSB cu FC Voluntari. 

Astfel, din șapte indisponibili la partida cu FC Voluntari, în meciul cu Astra Giurgiu revin Dragoș Nedelcu, Junior Morais și Alexandru Stan, în timp ce roș-albaștrii speră să îi aibă la începutul meciului cu Dinamo și pe Mihai Bălașa și Marko Momcilovic.