Fotbal intern

Familia lui Gigi, atac la Balint şi Lăcătuş. “Vă vindeţi pe o sticlă de vin!”

Scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB continuă, iar familia lui Gigi Becali se implică.
28.12.2017 | 13:44
Familia lui Gigi atac la Balint si Lacatus Va vindeti pe o sticla de vin

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, a profitat de un interviu acordat de Marius Lăcătuş şi Gabi Balint din tribunele stadionului din Ghencea, şi a lansat o serie de acuze foarte dure la adresa celor două glorii steliste, pe care îi acuză că au trecut de partea celor de la CSA Steaua doar pentru bani.

Gabi Balint, fostul mare internaţional român cu 34 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a României, acolo unde a înscris şi 14 goluri, a fost desfiinţat de nepotul lui Gigi Becali. Lucian l-a catalogat pe fostul stelist drept “fraier vânzător de gogoşi”  şi “frustrat fără păr”.  VEZI MAI JOS VIDEO!

Ce zice Lucian Becali despre Balint şi Lăcătuş

“Într-un interviu cu Lăcătuş şi Balint despre perioada lor de glorie de la Steaua, cei doi au un dialog destul de hilar, Lăcătuş, cel care a spus că a pus câinele să tragă din căciulă între Steaua şi Dinamo, când a trebuit să aleagă, după care a ales Steaua, deşi în esenţă câinele a ales Steaua nu el, spune că îi “plăcea să joace pe dreapta, pe partea cu tribua a doua”.

Balint în schimb, acest frustrat fără păr a spus că: “mie-mi plăcea să joc la tribuna oficială, unde erau toţi generalii şi se uitau la mine, mă simţeam mai important…” (…) Dacă îi dădea Gigi un post călduţ la Steaua, acum ar fi fost suporter FCSB sau FCM, sau orice. Vânzătorilor, vă vindeţi pentru 100 $, respectiv o sticlă de vin..” CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA TOT MESAJUL POSTAT DE NEPOTUL LUI GIGI BECALI!