Fotbal intern

Băluţă la Steaua? „De azi este PERSONA NON GRATA la Craiova!”

Gigi Becali mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor, după ce a reuşit să ajungă la un acord cu FC Viitorul Constanţa pentru Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu, jucători pentru care...
11.08.2017 | 00:02
Baluta la Steaua De azi este PERSONA NON GRATA la Craiova

Gigi Becali mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor, după ce a reuşit să ajungă la un acord cu FC Viitorul Constanţa pentru Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu, jucători pentru care finanţatorul FCSB a plătit 2.700.000 de euro. Pe lista echipei pregătite de Nicolae Dică a apărut numele lui Alexandru Băluţă.

Gigi Becali este dispus să plătească 2.000.000 de euro pentru serviciile lui Alexandru Băluţă, ofertă refuzată categoric de Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, care le-a transmis apropiaţilor că nu renunţă la mijlocaşul format la Şcoala de Fotbal Gică Popescu nici pentru 5.000.000 de euro – vezi detalii.

BALUTA FCSB. „Nu este nimic adevărat!”

Deşi Anamaria Prodan, agentul mandatat de Gigi Becali să negocieze pentru transferul jucătorului de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că a discutat cu tatăl lui Băluţă şi aşteaptă răspunsul oltenilor, Alexandru Băluţă a ţinut să o contrazică. “Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Anamaria Prodan aberează! Acum nu pot să vă zic mai multe, pentru că nu am acceptul clubului”, a spus internaţionalul român, conform Mediafax.

BALUTA FCSB. Atac la Anamaria Prodan si FCSB Abereaza! (2)

BALUTA FCSB. „Vedeţi-vă de oile voastre! Lăsaţi Universitatea Craiova în pace!”

Mai mult, şi preşedintele Marcel Popescu a negat, chiar agresiv, posibilitatea ca Alex Băluţă să ajungă la FCSB, bazându-se pe opţiunea jucătorului şi precizând că Anamaria Prodan este perona non-grata la Craiova.

„Oricare ar fi clauza de reziliere a unui jucător şi oricine ar vrea să o plătească, mai rămâne încă o clauză de îndeplinit. clauza de reziliere morală. Chiar dacă PSG a plătit, de exemplu, clauza de 222 de milioane a lui Neymar, dacă Neymar spunea pas, nu se mai făcea niciun transfer. Da, există o clauză de reziliere în contractul lui Băluţă, dar Băluţă nu vrea să plece la FCSB! În genunchi să stea Gigi Becali şi Băluţă nu se duce la FCSB. Niciun jucător de la CS U Craiova nu va pleca la FCSB. Iar persoana care a fost mandatată să facă oferta este de azi non grata la Craiova, să fie clar. Vedeţi-vă de oile dumneavoastră! Lăsaţi Universitatea Craiova în pace!”, a spus Marcel Popescu.

Alexandru Băluţă s-a format la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, după care a mai evoluat la Chindia Târgovişte şi FC Viitorul. La CS Universitatea Craiova se află din 2014, când a fost transferat de la FC Viitorul Constanţa pentru 200.000 de euro.