News

Banca Transilvania introduce modalitate de transfer de bani prin Facebook şi Whatsapp! Cum puteţi face asta

15.07.2019 | 17:11
Banca Transilvania introduce modalitate de transfer de bani prin Facebook şi Whatsapp! Cum puteţi face asta
Banca Transilvania oferă noi facilități clienților din România. Sursa foto: startupcafe.ro

Banca Transilvania vine cu vești bune pentru toți clienții săi. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate unități bancare ce activează pe teritoriul țării noastre introduce așa-numita facilitate Social Banking Solution, dezvoltată de compania israeliană PayKey.

De acum, vei putea să transferi bani prin Facebook și Whatsapp

Mai concret, este vorba despre o metodă modernă și inovativă prin care banii vor putea fi transferați inclusiv cu ajutorul Facebook și Whatsapp, cele două rețele de socializare care se bucură de o popularitate uriașă atât în România, cât și la nivelul întregii țări. În plus, utilizatorii telefoanelor inteligente cu sistem de operare Android vor putea folosi tastatura specială BT Pay. Nu au fost uitați nici posesorii de iPhone, pentru care Banca Transilvania a introdus extensia cu același nume. Trebuie știut faptul că pentru acțiuni precum transferul de bani de pe cardurile de debit si verificarea soldului nu se percepe niciun fel de comision. Totodată, daca transferul are loc între persoane posesoare are unor carduri BT Mastercard Direct în valută, transferul se poate face și în euro.

Aplicațiile de mesagerie sunt locul în care, tot mai mult, oamenii comunică, se informează si fac shopping. De aceea, vedem că bankingul integrat în social media este un pas natural, pentru că dorim să oferim servicii care simplifică viața clienților noștri. Solutia PayKey ne ajută astfel să oferim o experiență digitală de banking în premieră în România. Ne așteptăm ca soluția să contribuie la creșterea numărului de transferuri de bani, având în vedere că este un serviciu disponibil non-stop” , a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

De acum, clienții Băncii Transilvania vor putea să transfere bani prin Facebook și Whatsapp
De acum, clienții Băncii Transilvania vor putea să transfere bani prin Facebook și Whatsapp

Anunț important în privința creditelor românilor

Dincolo de facilitățile tehnice pe care le propune, Banca Transilvania a făcut și un anunț important în privința creditelor tuturor clienților săi. Mai exact, specialiștii au constatat o creștere semnificativă a numărului de împrumuturi valabile pentru anii 2019 și 2020, în comparație cu estimările realizate în această primăvară. Noile analize au fost efectuate luând în considerare cele mai recente date financiare.

În plus, cea mai mare unitate bancară la nivel local anticipează un ritm mediu de creștere a creditării cu aproape 6%. În următorii doi ani, acesta va continua să înregistreze majorări semnificative, cu 3,9%, respectiv 3,3%, conform informațiilor furnizate de specialiști.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri