Drama lui Bănel! Îşi povesteşte CALVARUL de la Nantes! Unde vrea să PLECE!

Necazurile s-au tinut lant de Banel Nicolita in ultimul an. Transferat de la o echipa la alta, fotbalistul nu a apucat sa joace decat 11 partide din toamna anului trecut. Cu toate acestea, el reuseste...
22.04.2014 | 18:27
Drama lui Banel Isi povesteste CALVARUL de la Nantes Unde vrea sa PLECE
ADVERTISEMENT

Necazurile s-au tinut lant de Banel Nicolita in ultimul an. Transferat de la o echipa la alta, fotbalistul nu a apucat sa joace decat 11 partide din toamna anului trecut. Cu toate acestea, el reuseste sa treaca peste probleme cu ajutorul fiicei sale.

A fost considerat ani la rand unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei, insa, in ultimul an, ghinioanele s-au tinut lant de Banel Nicolita. Imprumutat in toamna de la Saint Etienne la Nantes, fotbalistul de 29 de ani nu a jucat decat 11 meciuri la noua sa echipa. Motivul? Accidentarile repetate, evolutiile slabe, dar si neincrederea antrenorilor.

ADVERTISEMENT

1

In ciuda faptului ca a intrat intr-un con de umbra de aproape trei ani, Nicolita nu se da batut cu una, cu doua. Desi anul acesta implineste 30 de ani, el vrea sa mai joace pentru doi ani. Nu simte, insa, ca la actuala echipa de club mai poate face performanta, asa ca spera sa fie transferat in vara acestui an.

“Cand am intrat, am dat tot ceea ce s-a putut. Din pacate stau mai mult pe banca de rezerve. Nu sunt accidentat, ma antrenez zilnic cu prima echipa. Insa, antrenorul nu ma foloseste pe teren. Este decizia lui si o respect. Am vorbit cu conducerea echipei, bineinteles. Insa, eu nu sunt genul de om care sa se certe. Eu imi respect superiorii, colegii. Daca nu este nevoie de mine, plec. Nu cred ca se mai pune problema sa raman la Nantes. Mi-as dori sa evoluez la o echipa din Anglia”, a declarat Banel Nicolita, zilele trecute, pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica sa ii da putere!

Viata fotbalistului s-a schimbat total de anul trecut, de cand a devenit tatal unei fetite. De altfel, Banel a marturisit in repetate randuri ca nimic nu se compara cu meseria de tata.

2

Ma luminez la fata atunci cand o vad, oricat de suparat as fi. Este o minunatie de copil, care nu ne-a facut nici o problema. Vreau sa mai fac copii, nu ma limitez la unul singur. Eu am crescut intr-o familie cu multi frati, stiu ce inseamna sa ai ajutor“, ne-a mai spus internationalul.

ADVERTISEMENT

3

SURSA: cancan.ro

Tags: