Bănel e de astăzi “canar”! “Am refuzat-o pe Bastia”

Waldemar Kita, preşedintele lui Nantes, a confirmat pentru France 3 Pays de la Loire împrumutul lui Bănel Nicoliţă de la Saint Etienne. Românul va evolua pentru “canari” pînă la finele...
02.09.2013 | 13:12
Banel e de astazi canar Am refuzato pe Bastia
ADVERTISEMENT

Waldemar Kita, preşedintele lui Nantes, a confirmat pentru France 3 Pays de la Loire împrumutul lui Bănel Nicoliţă de la Saint Etienne. Românul va evolua pentru “canari” pînă la finele sezonului în curs.

Bănel a jucat pentru Saint-Etienne 25 de partide şi a marcat 3 goluri. Noua sa echipa se află la mijlocul clasamentul în Franţa după primele 4 etape, Nantes avînd o singură victorie şi un egal cu un total de 4 puncte. În ultima etapă a remizat în deplasare la Reims, 0-0.

ADVERTISEMENT

“În bună măsură, lucrurile sînt rezolvate. Cei de la Nantes şi l-au dorit foarte mult. Au mai fost oferte pentru el, inclusiv de la Bastia, dar cred că aceasta este cea mai bună variantă. A pierdut echipa naţională din cauza celor de la Saint Etienne, iar eu chiar m-am certat puţin cu oficialii de acolo. Nu se poate ca el să nu fi jucat, cînd ştie toată lumea cum se pregăteşte. E foarte bine că pleacă după un meci reuşit, cum a fost cel împotriva lui Bordeaux”, a declarat Traian Gherghişan, agentul jucătorului, pentru FANATIK.