News

Barbara Streisand îşi lasă fiul să moară de foame pe străzi

Barbra Streisand (73 de ani) a ajuns ruşinea Hollywoodului. Cântăreaţa multimilionară i-a întors spatele fiului ei vitreg, Jess Brolin, care sră pe străzi şi mănâncă din mila oamenilor....
10.12.2015 | 19:13

Barbra Streisand (73 de ani) a ajuns ruşinea Hollywoodului. Cântăreaţa multimilionară i-a întors spatele fiului ei vitreg, Jess Brolin, care sră pe străzi şi mănâncă din mila oamenilor. În timp ce artista a celebrat „Ziua Recunoştinţei” cu soţul ei James Brolin, băiatul lor a obiţinut o masă gratis cu ajutorul voluntarilor dintr-un parc din California (SUA).

Presa internaţională este şocată de comportamentul divei.Barbra Straisand îşi petrece sărbătorile în lux, dar fiul ei vitreg trăieşte din mila altora, scrie Radar Online. Bărbatul suferă de obezitate morbidă şi a fost surprins de multe ori mâncând din coşurile de gunoi.

Nimeni nu înţelege de ce părinţii lui extraordianar de bogaţi nu-l ajută să ducă o viaţă decentă. Pe 26 noiembrie, Jess a făcut rost de o masă caldă, alături de alţi oameni fără adăpost din Ojai, un oraş din apropierea Los Angelesului, cu ajutorul voluntarilor care au grijă de astfel de persoane.

Imaginile cutremurătoare îl surprind pe fiul Barbrei Streisand îmbrăcat în nişte haine murdare, bucurându-se de mâncarea pe care a primit-o. În general, bărbatul mănâncă din gunoaie. Averea familiei lui Jess Brolin este estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Apropiaţii Barbrei Streisand au declarat pentru sursa citată că deşi ştie că fiul ei vitreg este bolnav şi stă pe străzi, ea nu face nimic pentru a-l ajuta şi pare că nu îi pasă foarte tare.

Sursă: www.click.ro