Fotbal intern

Bărbuţ îl ceartă pe Fedele după ce a ratat penalty: “Lipsă de concentrare”

10.11.2018 | 08:43
Barbut il cearta pe Fedele dupa ce a ratat penalty Lipsa de concentrare
ADVERTISEMENT

Bărbuţ îl ceartă pe Fedele după ce a ratat penalty în duelul cu Sepsi OSK Sf Gheorghe, încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci care a avut loc pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova a discutat despre problema pe care oltenii o au atunci când vine vorba de loviturile de pedeapsă şi spune că acestea s-au ratat în ultimul timp din cauza lipsei de concentrare.

”Am ratat foarte multe penalty-uri, cred că este vorba de lipsă concentrare. Asta este, sper ca la următoarele antrenamente să exersăm mai mult şi să profităm pe viitor de acest avantaj. Ei s-au apărat foarte bine, ne-au închis toate spaţiile şi ne-a fost foarte greu. I-am prins desfăcuţi pe final şi am marcat. Dar îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, puteam să fim mai atenţi”, a declarat Cristi Bărbuţ, citat de Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Bărbuţ îl ceartă pe Fedele după ce a ratat penalty

Jucătorul lui Devis Mangia a discutat şi despre eliminarea stupidă a lui Alexandru Mitriţă, care : ”Nu am văzut faza lui Mitriţă, dar arbitri nu prea dau aşa uşor penalty. Nu credeam că e posibil să primească două galbene pentru simulare. El nu a cerut nimic. E păcat, este căpitanul nostru şi l-am pierdut pentru următoarele meciuri”, a încheiat Bărbuţ.

Antrenorul lui Mitriţă a fost foarte supărat după ce acesta a fost eliminat: “Nu cred că a fost ceva la acel duel între Mitriţă şi portar. A exagerat portarul oaspeţilor. Ok, nu a fost penalty, dar de ce să-i dai al doilea galben acolo? Pentru mine Mitriţă e foarte important”.

ADVERTISEMENT
Cristian Bărbuţ în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 9 noiembrie 2018
Cristian Bărbuţ în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano

Bărbuţ îl critică pe Fedele după ce a ratat lovitură de la 11 metri în remiza cu Sepsi OSK Sf Gheorghe, de pe Stadionul “Ion Oblemenco”.