Fotbal international

Răspuns de la TAS pentru Cristiano Ronaldo! Ce se întâmplă cu suspendarea record primită de starul lui Real Madrid

UPDATE: 22 august, ora 21:00 / Cristiano Ronaldo a primit o veste proastă de la TAS. Cei care au analizat cazul la Tribunalul Administrativ de Sport din Spania au decis ca portughezul să rămână...
22.08.2017 | 21:00
Raspuns de la TAS pentru Cristiano Ronaldo Ce se intampla cu suspendarea record primita de starul lui Real Madrid

UPDATE: 22 august, ora 21:00 / Cristiano Ronaldo a primit o veste proastă de la TAS. Cei care au analizat cazul la Tribunalul Administrativ de Sport din Spania au decis ca portughezul să rămână cu sancţiunea de 5 partide de suspendare, după ce l-a împins pe arbitrul care l-a eliminat în meciul tur cu FC Barcelona, din Supercapa Spaniei. Ronaldo a ispăşit deja două meciuri, returul cu Barcelona şi partida de campionat cu Deportivo La Coruna. Va mai lipsi şi în meciurile de Primera Division cu Valencia, Levante şi Real Sociedad.


UPDATE: 14 august, ora 17:10 / Cristiano Ronaldo şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu primit în meciul de la Barcelona, din prima manşă a Supercupei Spaniei. Ronaldo şi-a pierdut controlul nervilor, după ce arbitrul De Burgos Bengoetxea i-a acordat al doilea galben pentru simulare şi, implicit, roşu şi l-a împins pe centralul partidei. Pentru fapta sa starul lui Real Madrid a fost suspendat pe timp de cinci etape! Nu va juca returul din Supercupă şi patru meciuri din campionat.

Barcelona – Real LIVE STREAM Supercupa Spaniei. Real Madrid câştigă prima manşă a Supercupei Spaniei, 3-1 pe Camp Nou cu Barcelona. Toate golurile s-au marcat după pauză, finalul fiind incandescent. Messi a egalat dintr-un penalty uşor acordat la Suarez, Ronaldo (doar rezervă) a replicat cu un GOLAZO, apoi a fost imediat eliminat pentru al doilea galben. Arbitrul a considerat simulare duelul său în careu cu Umtiti, o fază aproape similară cu cea de la penalty-ul Barcei. Asensio a închis tabela în minutul 88.

Ernesto Valverde pierde primul meci oficial pe banca Barcelonei, returul Supercupei fiind miercuri 16 august, ora 24:00, pe “Santiago Bernabeu”.

VEZI AICI GOLURILE

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

Barca – Real LIVE STREAM Supercupa Spaniei. Zidane a decis să-l lase pe Cristiano Ronaldo pe bancă în prima manşă a Supercupei Spaniei. cu Barcelona pe “Nou Camp”.

FC Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc duminică, de la ora 23:00, în manşa tur a Supercupei Spaniei. Este primul “El Clasico” al sezonului, partida vine la mai puţin de două săptămâni după meciul amical al celor două echipe de la Miami din International Champions Cup. Cu 24 de ore înaintea confruntării, antrenorii celor două echipe au susţinut o conferinţă de presă.

ECHIPE PROBABILE

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – Busquets, Rakitic, Sergi Roberto – Deulofeu, Suarez, Messi. Antrenor: Ernesto Valverde

Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Theo – Casemiro, Kroos, Kovacic – Isco, Benzema, Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane

Barca – Real LIVE STREAM Supercupa Spaniei. Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, şi-ar fi dorit ca Supercupa Spaniei să se dispute într-o singură manşă, însă a precizat că este un trofeu important pentru el, iar faptul că înfruntă marea rivală, FC Barcelona, înseamnă şi mai mult. Antrenorul francez a vorbit şi despre posibilele transferuri pe care echipa sa le poate face până pe 31 august, tehnicianul precizând că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie.

“Supercupa Spaniei are o valoare specială pentru că vorbim de un trofeu. Este posibil să fie vorba de mai mult pentru că o întâlnim pe Barca, cel mai mare rival al nostru. Mi-ar fi plăcut să jucăm o singură manşă, dar nu se întâplă aşa, astfel că trebuie să jucăm ambele partide. S-au produs schimbări la Barcelona, dar Barca rămâne Barca. Ştim cum joacă, iar planurile lor nu s-au schimbat. Dacă ne gândim că va fi dificil nu greşim cu nimic. Până pe 31 august se poate întâpla orice pe piaţa transferurilor. Eu sunt mulţumit de lotul pe care îl am”, a declarat Zizou.

Barca – Real LIVE STREAM Supercupa Spaniei. Ernesto Valverde, noul antrenor al catalanilor, va debuta pe banca lui FC Barcelona tocmai într-un El Clasico. Tehnicianul spaniol a vorbit despre plecarea lui Neymar la PSG, acesta precizând că plecarea brazilianului este o pierdere, dar un club mare trebuie să privească înainte. Acesta a mai susţinut că meciul amical de la finalul lunii iulie trebuie luat ca o partidă de referinţă.

“Ştim potenţialul adversarilor, nu pot spune dacă prefer un Real cu trei sau patru mijlocaşi. Pe mine mă preocupă mai mult echipa mea. Neymar mi-a confirmat din timp că pleacă, dar de acum trebuie să privim înainte şi nu înapoi. Nu mă întrebaţi de sistemul de joc. Ne adaptăm la ce avem în lot. Mai important este stilul nostru de joc. Deulofeu a intrat bine în joc, dar a jucat doar în meciul contra celor de Chapecoense. E prea devreme să-mi dau cu părerea. Messi s-a antrenat foarte bine în pregătiri, îl văd foarte concentrat şi aşteptăm să dea tot ce are mai bun. El Clasico din iulie este o referinţă, dar acum o să fie cu totul altceva”, a mai precizat Valverde.