Pariuri sportive

Barca uber alles. Trei jucători germani sînt pregătiţi să vină pe Nou Camp

Barcelona ar putea avea începînd din sezonul viitor trei jucători germani în formula de start. Pep Guardiola, care conduce acum pe campioana Europei, Bayern Munchen, i-a convins pe şefii fostului...
28.02.2014 | 15:12
Barca uber alles Trei jucatori germani sint pregatiti sa vina pe Nou Camp

Barcelona ar putea avea începînd din sezonul viitor trei jucători germani în formula de start. Pep Guardiola, care conduce acum pe campioana Europei, Bayern Munchen, i-a convins pe şefii fostului său club să umble în conturi pentru a face transferurile pe care el le vede obligatorii pentru a readuce echipa blaugrana la nivel optim.

Un portar, un fundaş central şi un mijlocaş ofensiv

Trei nume importante se află pe lista catalanilor. Portarul Ter Stegen de la Borussia Monchengladbach este ca şi transferat. presa germană informînd asupra faptului că ar fi efectuat deja o vizită medicală în secret sub supravegherea staffului medical al Barcelonei, care şi-a dat acordul. Cel mai important ar fi însă fundaşul central Mats Hummels de la Borussia Dortmund, un jucător extrem de puternic fizic, excelent în jocul aerian, dar şi cu mare mobilitate în fazele la firul ierbii. Cum Barcelona are uriaşă nevoie de un înlocuitor pentru Carles Puyol, fotbalist cu numeroase probleme de sănătate. Gerard Pique va continua pînă în 2018 şi lîngă el este necesar un jucător cu caracteristicile lui Hummels. Cea mai surprinzătoare mutare ar fi însă mijlocaşul ofensiv, care poate evolua şi ca vîrf, Thomas Muller (foto), care este unul dintre jucătorii iubiţi la Bayern Munchen. Şi, totuşi, Pep Guardiola e de acord cu plecarea lui Muller, pentru că are alte planuri în care jucătorul nu ar mai avea garantat statutul de titular.

fcb_ars_shock_mueller_628