Sporturi

Barul lui Leonard Doroftei din Ploiești se închide! Cine i-a pus afacerea pe butuci!

20.11.2018 | 21:21
Leonard Doroftei s-a bătut cu Primăria Ploieștiului pentru pub-ul său

Leonard Doroftei a primit o lovitură grea. Afacerea sa de succes, “Doroftei Pub”, nu mai are niciun viitor la Ploiești. Fostul mare campion de box își va închide barul. “Moșul” va încerca să redeschidă restaurantul său de succes în capitală. Fostul sportiv este hotărât să se mute în București cu familia și să-și continue business-ul.

Leonard Doroftei a luat decizia după ce s-a războit cu Primăria Ploieștiului mai bine de un an în procese. Desele înfățisări la tribunal l-au supărat pe fostul boxer, care s-a decis să abandoneze planurile de la Ploiești. “Moșul” a câștigat procesul cu primăria care voia să închidă clădirea, din cauza faptului că era clasată cu risc seismic ridicat. Chiar dacă Leonard Doroftei a rămas în posesia imobilului, autoritățile prahovene i-au dat lovitura de grație și nu i-au dat acordul de funcționare pentru local în clădirea respectivă.

Barul lui Leonard Doroftei din Ploiești se închide! “Moșul” îl mută în București

“Moșul” nu a renunțat și a găsit un alt loc pentru a-și satisface clienții care îi vizitau pub-ul. Leonard Doroftei s-a mutat lângă stadionul “Ilie Oană”, dar în acea zonă afacerea nu a mai mers aproape deloc. Fostul campion WBC s-a chinuit o perioadă să țină în picioare afacerea, dar a pierdut sume importante de bani. Pub-ul său nu a mai mers ca în vechea zonă, iar afacerea sa a cunoscut un declin important. Acum fostul campion a hotărât să se mute cu afacerea, dar și cu familia în Capitală.

Leonard Doroftei își mută pub-ul din Ploiești

În București, Leonard Doroftei vrea să deschidă din nou pub-ul care a avut atât de mare succes la Ploiești în anii trecuți. Pe lângă afacerea cu restaurantul fostul campion mondial plănuiește să investească și în sport, astfel că”Moșul” intenționează să-și deschidă în București și o școală de box pentru copii.

  • 22-1 este palmaresul lui Leonard Doroftei în boxul profesionist
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI