Fotbal intern

Basarab Panduru râde de jucătorul dorit de CFR Cluj şi FCSB. “Păcat! N-am crezut că va ajunge în situaţia asta!”

07.12.2018 | 10:20
Basarab Panduru rade de jucatorul dorit de CFR Cluj si FCSB Pacat Nam crezut ca va ajunge in situatia asta
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru râde de Hervin Ongenda, fotbalistul care se află pe lista de transferuri a celor de la CFR Cluj şi FCSB. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani s-a făcut de râs în partida pierdută de FC Botoşani cu Poli Iaşi, scor 1-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, iar fostul internaţional s-a amuzat pe seama lui. VIDEO AICI!

Hervin Ongenda (23 de ani), fotbalist care a trecut şi pe la PSG, a încercat să ridiculizeze un adversar, dar a încheiat faza împiedicându-se în minge. Basarab Panduru nu l-a iertat şi l-a luat peste picior pe jucătorul care a trezit interesul mai multor echipe din Europa , printre care şi AS Roma, şi pentru care FC Botoşani crere 1.000.000 de euro, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru râde de execuţia lui Hervin Ongenda din Botoşani – Iaşi 1-2

“Tu nu vezi cum arată? Până acum am zis, e un jucător, se vede când pune piciorul pe minge, dă o pasă, dă cu exteriorul, dă, vede, dă într-o gaură pentru coleg, îl pune pe ăla cu jokerul pe liber, cum le place la mulţi să spună, dar aici n-ai ce, nu vezi, că n-are cum. Şi asta este.

Singura fentă asta poate să fie. Să cazi şi să plece adversarul cu mingea. Păcat, că n-am crezut niciodată că va ajunge în situaţia asta. Dar când îl văd aşa… N-ai cum! De-aia nu joci! Păi, nu n-ai ce să joci. Bine, mă uitam cam la toţi. Cam când au 20 de kilograme în plus, cam atunci vin în România marea majoritate. (…) Ongenda merită 10, dar nu aşa, cum arată. Că aşa are 10 plus chiar (n.r. – kilograme). Cred că mai degrabă trebuie 10 plus pe tricou”, a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Hervin Ongenda se bucură după un gol înscris pentru FC Botoşani

Cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro, Hervin Ongenda a jucat în 14 meciuri pentru FC Botoşani, a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă.