Fotbal intern

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama lui Vasile Miriuţă. “Decât să fii mami la Dinamo…”

04.11.2018 | 08:03
Basarab Panduru sa amuzat pe seama lui Vasile Miriuta Decat sa fii mami la Dinamo

AFC Hermanstadt s-a impus pe terenul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 3-1, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar Basarab Panduru a profitat de victoria sibienilor pentru a se amuza pe seama lui Vasile Miriuţă.

Fostul internaţional român a lăsat să se înţeleagă că Vasile Miriuţă a luat o decizie bună când a acceptat să semneze cu AFC Hermannstadt după despărţirea de Dinamo şi a explicat de ce, dar într-un stil amuzant. În timp ce râdea de gluma făcută, Basarab Panduru a comentat succesul lui Vasile Miriuţă pe banca nou promovatei în Liga 1 Betano. VEZI AICI VIDEO!

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama lui Vasile Miriuţă

“Câteodată în viaţă e mai bine să fii “Tati” la Hermannstadt decât “Mami” la Dinamo”, a fost gluma făcută de Basarab Panduru la finalul meciului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Hermannstadt, scor 1-3, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Fostul internaţional român nu este singurul care s-a amuzat pe seama lui Vasile Miriuţă. În momentul în care actualul antrenor al sibienilor a fost înlocuit la FC Dinamo Bucureşti de Florin Bratu, Cornel Dinu a declarat: “A plecat “Tati”, a venit “Mami!”

Vasile Miriuţă înaintea meciului Hermannstadt - Astra Giurgiu
Vasile Miriuţă înaintea meciului Hermannstadt – Astra Giurgiu

În vârstă de 50 de ani, Vasile Miriuţă a ajuns pe banca celor de la AFC Hermannstadt pe 9 octombrie 2018. Antrenorul are trei meciuri cu nou promovata, dintre care două victorii şi un eşec. Sibienii s-au impus în faţa echipei FC Poli Iaşi, scor 2-0 şi au învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 3-1, iar meciul cu Astra Giurgiu l-au pierdut, scor 0-2, în Liga 1 Betano. Pe parcursul carierei, Vasile Miriuţă a antrenat echipe precum Dinamo Bucureşti, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Energie Cottbus, ASA Târgu Mureş, ETO FC Gyor, Ceahlăul Piatra Neamţ, E. Cottbus II şi U19.

  • 2 victorii are Vasile Miriuţă pe banca tehnică a formaţiei AFC Hermannstadt
  • 18 meciuri a antrenat-o Vasile Miriuţă pe Dinamo Bucureşti