Fotbal international

Bătaie de stradă înainte de un meci din Cupa Angliei! Un fan şi-a făcut selfie după ce a fost tăiat pe faţă! Video

27.01.2019 | 13:55
Bătaie de stradă înainte de un meci din Cupa Angliei

Bătaie de stradă înainte de Millwall – Everton 3-2, meci care s-a disputat în turul patru din Cupa Angliei. A fost haos înainte de partida jucată pe “The Den”, în condiţiile în care fanii echipei gazdă sunt consideraţi unii dintre cei mai periculoşi din Anglia.

Suporterii lui Millwall i-au aşteptat pe străzi pe susţinătorii lui Everton şi i-au surprins pe aceştia într-o ambuscadă. Luptele au avut loc pe o străduţă din Londra, în apropiere de stadionul “The Den”, iar întreaga scenă a fost filmată de un englez. Ultraşii celor două echipe s-au bătut timp de mai multe minute până când la faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti.

Bătaie de stradă înainte de un meci din Cupa Angliei
Bătaie de stradă înainte de un meci din Cupa Angliei

Bătaie de stradă înainte de un meci din Cupa Angliei. Nimeni nu a fost arestat încă

În bătaia de stradă care a avut loc înainte de Millwall – Everton 3-2, meci din turul patru al Cupei Angliei, unul dintre huligani a fost tăiat pe faţă cu un cuţit. Chiar dacă rana era destul de serioasă, suporterul şi-a făcut un selfie şi l-a postat pe internet. Poliţiştii din Londra au confirmat faptul că un suporter a fost înjunghiat, însă rana nu i-a pus în pericol viaţa.

“În jurul orei 16:42, ofiţerii au aflat că are loc o bătaie între două grupuri de bărbaţi în zona Hawkstone Road. Un bărbat, cu vârsta între 20 şi 30 de ani, a suferit o plagă înjunghiată. A fost transportat la spitalul LAS, din sudul Londrei, însă rana suferită nu-i punea în pericol viaţa. Ofiţerii au separat cele două grupuri. Până în acest moment nu a fost arestat niciun suporter”, au anunţat poliţiştii din Londra. “Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine. Cei care s-au implicat să fie siguri că îi vom identifica”, a declarat Darren Young, inspector în poliţia metropilitană, pentru The Sun.