Fotbal international

Bătaie generală la un meci de fotbal feminin din Argentina! Patru jucătoare au ajuns la spital! Video

14.08.2018 | 14:46
Bataie generala la un meci de fotbal feminin din Argentina Patru jucatoare au ajuns la spital Video

Bătaie generală la un meci de fotbal feminin din Argentina. Sud-americanii sunt cunoscuţi ca fiind foarte pătimaşi, iar când vine vorba de fotbal, nivelul este unul crescut. Partida Universitario – Libertad s-a terminat mai devreme decât era programat după ce jucătoarele celor două echipe s-au luat la bătaie. Toată nebunia a pornit de la un penalty acordat echipei gazde.

După ce arbitrul a luat decizia, antrenorul oaspeţilor a contestat vehement decizia şi a ajuns să fie eliminat şi trimis în tribune. După doar câteva momente, o jucătoarea de la Universitario a început să se certe cu unul dintre oficialii gazdelor, moment în care a fost lovită de o adversară. Fotbalistele s-au luat la bătaie, scenele fiind de-a dreptul şocante.

Bătaie generală la un meci de fotbal feminin din Argentina

Bătaie generală la un meci de fotbal feminin din Argentina. După o luptă de câteva minute, patru jucătoare au ajuns la spital. Celeste Racca, una dintre fotbalistele afectate, a povestit momentele şocante prin care a trecut. “Cinci dintre ele m-au trântit la pământ. I-am spus prietenei mele: ‘Stai ghemuită. O să ne omoare. Este o ruşine, nu intervenea nimeni. Se fac atât de multe pentru fotbalul feminin şi totuşi se întâmplă astfel de lucruri”, a declarat fotbalista.

Emeterio Farias, preşedintele ligii din Argentina, a anunţat că va deschide o anchetă după incidentele petrecute la meciul Universitario – Libertad. “Vom începe o anchetă în urma violenţelor de la meci. Vom lua sancţiuni dure împotriva jucătoarelor implicate”, a declarat oficialul.

În vară, la Campionatul Mondial din Rusia, patru suporteri argentinieni au bătut cu bestialitate doi fani croaţi în timpul meciului Argentina – Croaţia 0-3. O dovadă în plus a faptului că sud-americanii sunt foarte pătimaşi când vine vorba de fotbal. Tot în această vară, în Brazilia, meciul Caixas – Treze a fost întrerupt după ce jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie.