Bătaie între fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan! Trei suporteri au fost înjunghiaţi! Video

Catalin Oprea    Razvan Nicolae   
in Europa League
08/11/2018, 13:11
Bătaie între fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan! Trei suporteri au fost înjunghiaţi! Video GALERIE FOTO
Bătaie între fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan

Fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan s-au luat la bătaie cu o zi înainte de meciul direct din Europa League. Cele două formaţii se vor întâlni joi, de la ora 22:00, în etapa a patra din Grupa F din Europa League. Suporterii italieni au venit în număr mare la partida din Spania, iar problemele au apărut imediat.

Miercuri seară, cu 24 de ore înainte de meciul Betis Sevilla – AC Milan, fanii celor două formaţii şi-au dat întâlnire şi s-au luat la bătaie. Incidentele s-au petrecut pe podul San Telmo, care conectează centrul oraşului cu Los Remedios, cartierul în care au stat suporterii formaţiei antrenate de Gennaro Gattuso.

Bătaia între fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan s-a lăsat cu victime

Bătaia între fanii lui Betis Sevilla şi AC Milan s-a lăsat cu victime, iar trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, cu plăgi înjunghiate. Toate scenele au fost filmate de un martor ocular, care a postat imaginile pe internet, acestea ajungând şi la jurnaliştii de la AS. “Cred că l-au aruncat în râu”, se aude pe filmarea spaniolului. În plus, fanii celor două echipe au aruncat cu petarde şi torţe pe pod.

Înaintea meciului Betis Sevilla – AC Milan, Gennaro Gattuso a vorbit despre absenţele pe care le are la echipă. Antrenorul italienilor a anunţat că Gonzalo Higuain nu va juca în meciul din Spania. “Caldara şi Biglia vor absenta pentru o perioadă mai lungă. Calabria ne dă speranţe, a început să alerge şi să se antreneze. Sper să-l recuperăm până duminică. Higuain va lipsi la meciul cu Betis, dar sper să-l putem folosi în derby-ul cu Juventus. Nu vom menaja jucători pentru meciul de duminică, ne respectăm adversarul, deci vom folosi cea mai bună echipă pe care o avem”, a declarat antrenorul italienilor. În tur, Betis a învins-o pe AC Milan, scor 2-1.

Închide ×