Biletul zilei

Bătaie pentru trofee şi pentru profit la pariuri. Ce trebuie să pariezi sâmbătă

25.05.2019 | 11:18
Bataie pentru trofee si pentru profit la pariuri Ce trebuie sa pariezi sambata

Astăzi este una dintre ultimele zile cu fotbal în campionatele şi competiţiile interne, aşa că ţi-am pregătit o prezentare a ofertei.

La Ploieşti, de la ora 20:00, Viitorul şi Astra se bat pentru trofeu în Cupa României. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt deja în Europa, însă vor să câştige al doilea trofeu din istoria clubului. De partea cealaltă, Astra nu a avut un sezon prea bun, fiind o echipă modestă în play-off, dar a reuşit să ajungă în ultimul act în Cupă după ce a eliminat CFR Cluj, campioana României. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un meci foarte disputat, în special pentru că este şansa unui trofeu pentru echipe mici. Intră pe betmag.ro pentru ponturi pariuri Viitorul – Astra.

Rămânem la meciuri de Cupă, dar ne mutăm în Spania, unde FC Barcelona şi Valencia se bat pentru trofeu pe teren neutru, în Sevilla. Catalanii încă îşi ling rănile după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, în timp ce Valencia a fost şi ea foarte aproape de finala Europa League, însă a fost eliminată de Arsenal. Acum, FC Barcelona vrea să adauge un nou trofeu, în timp ce Valencia vrea să termine un sezon bun cu un trofeu în vitrină. Messi este anunţat titular, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel dominat de Barca. Mai multe detalii şi ponturi pariuri FC Barcelona – Valencia.

În fiecare zi găseşti cele mai bune meciuri din care să faci profit la pariuri la categoria Biletul Zilei.

Dublăm banii cu biletul de cota 2 din 25 mai 2019 cu meciuri din campionatele din Elveţia şi Danemarca. Sezoanele sunt pe final şi aici, se ştiu echipele care au câştigat campionatul, însă lupta pentru Europa este în continuare deschisă. Din acest motiv, există miză foarte mare pe unele partide, care nu ar trebui să lipsească nici de pe biletele pe care le pregătiţi sâmbătă. Am ales pentru acest bilet patru meciuri, toate având cote destul de sigure şi interesante, aşa că este unul dintre biletele pe care recomandăm să îl pariaţi.

Pentru cele mai tari ponturi, analize, dar şi informaţii foarte importante despre cele mai importante meciuri găseşti pe betmag.ro.

De asemenea, eşti mereu la curent cu ultimele oferte din lumea pariurilor, cele mai interesante promoţii ale caselor de pariuri, dar şi la curent cu ultimele trenduri din acest domeniu şi cum poţi paria mai profitabil.

Intră în fiecare zi pe betmag.ro şi pariază ca un profesionist, cu ponturile oferite de specialişti care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului.