Fotbal international

Bayern, înfrângere neașteptată cu Hertha Berlin după 8 ani! Ce gafă a făcut Boateng. Video

28.09.2018 | 23:26
Bayern infrangere neasteptata cu Hertha Berlin dupa 8 ani Ce gafa a facut Boateng Video

Bayern Munchen a fost învinsă de Hertha Berlin în prologul etapei a șasea din Bundesliga, scor 0-2, aceasta fiind prima victorie a echipei din capitală împotriva bavarezilor după o așteptare de opt ani. 

Hertha – Bayern 2-0. Rezumat video

Primul gol al partidei a venit în minutul 23 și a fost înscris din penalty de Vedad Ibisevic. Faultul care a dus la acest penalty a fost comis de Jerome Boateng, care a avut o intervenție neglijentă, demnă de un jucător amator.

Vezi golurile AICI

În minutul 44, Duda a dus scorul la 2-0, slovacul preluând totodată și postura de golgheter al campionatului, cu cinci goluri înscrise în primele șase runde. Locul 2 în acest top îl ocupă chiar colegul său Ibisevic, autor a patru goluri.

Bayern și Hertha sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului după acest rezultat, fiecare având cate 13 puncte. Pot fi depășite de Borussia Dortmund și de Werder Bremen, dacă acestea își vor câștiga meciurile pe care le au în deplasare cu Bayer Leverkusen, respectiv Stuttgart.

A fost prima înfrângere suferită de Niko Kovac de la venirea sa la Munchen. Interesant este că în etapa precedentă Bayern făcuse un alt pas greșit, 1-1 pe teren propriu cu Augsburg. Pentur bavarezi urmează duelul cu Ajax, din grupele Ligii Campionilor. În prima rundă, aceștia s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Lisabona cu Benfica.

Bavarezii l-au luat doar pe Leon Goretzka în această vară, din postura de jucător liber de contract. În schimb au încasat bani buni – aproximativ 90 de milioane de euro – pe transferurile lui Douglas Costa, Arturo Vidal, Sebastian Rudy și Juan Bernat.

Etapa viitoare, Bayern are meci greu acasă cu Monchengladbach, formație care a început bine acest sezon. În comparație, Hertha Berlin se deplasează pe terenul lui Mainz, echipă unde evoluează și românul Alexandru Maxim.