Fotbal international

Bayern Munchen – Freiburg 1-1. Continuă criza bavarezilor. Oaspeții au dat lovitura la singurul lor șut pe poartă. Video

03.11.2018 | 18:23
Bayern Munchen  Freiburg 11 Continua criza bavarezilor Oaspetii au dat lovitura la singurul lor sut pe poarta Video

Bayern Munchen a obținut doar o remiză pe teren propriu în partida cu Freiburg, scor 1-1. Timp de 80 de minute nu am avut parte de niciun gol, dar apoi s-a marcat de două ori. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Bavarezii au deschis scorul în minutul 80 prin Gnabry și părea că vor câștiga meciul. Totuși, în minutul 89, Holer a dat lovitura, ajutat și de fundașii centrali ai gazdelor, care l-au lăsat să șuteze din careu, la o centrare ce putea fi respinsă. A fost singurul șut pe poartă din meci al lui Freiburg.

Bayern venea după patru victorii consecutive înaintea acestui joc, însă, anterior acestei serii, avea patru meciuri la rând fără succes, iar postul lui Niko Kovac e tot mai amenințat.

Min. 89 – GOOOOOOL FREIBURG! Holer egalează după o gafă a fundașilor lui Bayern

Min. 80 – GOOOOOOL BAYERN! Bavarezii deschid târziu scorul prin Gnabry! 

Min. 1 – A început partida


UPDATE, ora 16:06 / Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Bayern Munchen – Freiburg.


Bayern Munchen ocupă locul 2 în clasamentul Bundesligii, la două lungimi în urma liderului Borussia Dortmund. Bayern plătește astfel acea perioadă de trei jocuri fără victorie, în care a pierdut puncte la echipe mult sub valoarea bavarezilor, însă nici succesul din ultima etapă, de la Mainz, un 2-1 chinuit, nu arată că trupa lui Niko Kovac ar fi într-o formă deosebită.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și Telekom Sport Bayern Munchen – Freiburg din Bundesliga LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Meciul Bayern Munchen – Freiburg va fi transmis de două posturi de televiziune din România, în direct, începând cu ora 16:30. Acestea sunt Digi Sport și Telekom Sport. Cine nu îl poate viziona pe micul ecran poate opta pentru varianta FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Partida servește și ca meci de verificare înainte de jocul din săptămâna viitoare din Champions League, pe teren propriu, cu AEK Atena.

Bayern Munchen a avut o sincopă de trei meciuri fără victorie și ocupă locul 2, în urma Borussiei Dortmund
Bayern Munchen a avut o sincopă de trei meciuri fără victorie

În tabăra gazdelor rămân indisponibili Coman, Tolisso și Thiago Alcantara, în timp ce Jerome Boateng se va afla pe bancă, titular în centrul defensivei, lângă Hummels, urmând a fi Sule. Freiburg are o adevărată infirmierie plină, cu nu mai puțin de nouă jucători accidentați, dintre care cel mai important este atacantul Petersen, principala gură de foc a echipei.