Bayern Munchen i-a găsit înlocuitor lui Robben. Un fotbalist de la Dortmund este aşteptat din vară pe Allianz Arena

Bayern Munchen se pregăteşte de perioada de mercato din vară, iar pentru acest lucru, şefii echipei au început deja negocierile pentru aducerea unui mijlocaş de la Borussia Dortmund.
01.02.2018 | 18:39
Bayern Munchen ia gasit inlocuitor lui Robben Un fotbalist de la Dortmund este asteptat din vara pe Allianz Arena

Formaţia bavareză este dispusă să îl achiziţioneze pe Christian Pulisic de la Borussia Dortmund, conform ultimelor informaţii apărute în presa din Germania. Internaţionalul american este unul dintre cei mai promiţători jucători din Bundesliga şi a devenit un jucător cheie pe Signal Iduna Park în acest sezon.

Jurnaliştii de Sport Bild au afirmat că Pulisic este dorit cu insistenţă la Bayern Munchen, fiind văzut de mulţi drept înlocuitorul lui Arjen Robben. Fotbalistul de peste Ocean a avut evoluţii constant bune în această stagiune, iar după plecarea lui Pierre-Emerick Aubameyang, el a devenit principalul pericol din ofensiva lui Dortmund.

Fotbalistul dorit de Bayern Munchen ar putea să ajungă în Premier League

Deşi Christian Pulisic nu are un fizic care să îl recomande pentru duelurile tari din Premier League, el ar putea ajunge în vară la Manchester United sau Liverpool. Americanul de doar 19 ani a ajuns la Borussia Dortmund în 2015, fiind adus liber de contract de peste Ocean. 

Pulisic ar fi al patrulea jucător care s-ar transfera de la Borussia Dortmund la Bayern Munchen, după Mario Gotze,  în vara lui 2013, Robert Lewandowski, la începutului lui 2014 şi Mats Hummels, în vara lui 2016.  Americanul a impresionant şi la echipa naţională, pentru care a reuşit 9 goluri în 20 de partide oficiale.

25 de meciuri are în acest sezon la Borussia Dortmund

4 goluri marcate