Fotbal international

Bebe Rexha a dat de gol un celebru fotbalist însurat. “Ai copii, nu îmi mai trimite mesaje”

31.12.2018 | 18:07
Bebe Rexha a dat de gol un celebru fotbalist însurat care i-a făcut avansuri

Bebe Rexha, una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale momentului, a dat de gol un celebru fotbalist care este însurat și care i-a trimis mai multe mesaje în încercarea de a o întâlni. Artista americană cu origini albaneze nu a vrut să dezvăluie identitatea fotbalistului, însă a făcut publice mesajele pe care le-a primit de la el.

Cântăreața de 29 de ani are foarte mulți admiratori care îi trimit zilnic mesaje, dar susține că avansurile pe care aceștia i le fac sunt în zadar. Bebe Rexha a dezvăluit că printre cei care îi trimit mesaje se află și un fotbalist celebru, care este însurat și are și copii. Femeia i-a refuzat avansurile, iar după ce acesta a insistat, a decis să facă publice mesajele pe care le-a primit, astfel că le-a postat pe Instagram. Probabil și voi ați întânit genul ală de tip care tot intră și iese din viața voastră. Și de fapt sunt niște trișori care îți irosesc timpul”, este mesajul care însoțește capturile foto.

Bebe Rexha a dat de gol un celebru fotbalist însurat care i-a făcut avansuri

“Ești un bărbat însurat și ai trei copii. Fii un model de urmat și joacă-ți meciurile, iar pe mine lasă-mă în pace. Nu mă lua pe mine cu ‘hei, prietene’, mai ales dacă ești un tip căsătorit. Îmi pare rău, mizeriile astea nu merg cu mine”, sunt replicile pe care Bebe Rexha i le-a dat fotbalistului care a încercat să obțină o întâlnire cu diva.

Artista nu i-a dezvăluit identitatea fotbalistului, însă a dat de înțeles că nu va ezita să o facă pe viitor dacă acesta va continua să o bombardeze cu mesaje. Bebe Rexha este cunoscută pentru colaborările cu G-Eazy (Me, Myself and I), David Guetta (Hey Mamma) și Martin Garrix (In the Name of Love).