Informaţie ŞOCANTĂ! Starea lui Gigi e CRITICĂ! Poate PARALIZA complet! “E o situaţie DELICATĂ!”

Deşi este la un pas de paralizie, Gigi Becali refuză să se opereze în România. Penitenciarul Poarta Albă nu este de acord  ca latifundiarul din Pipera să sufere o intervenţie chirurgicală...
02.03.2014 | 16:17
Informatie SOCANTA Starea lui Gigi e CRITICA Poate PARALIZA complet E o situatie DELICATA

Deşi este la un pas de paralizie, Gigi Becali refuză să se opereze în România. Penitenciarul Poarta Albă nu este de acord  ca latifundiarul din Pipera să sufere o intervenţie chirurgicală în străinătate, deoarece omul de afaceri ar trebui să meargă însoţit de patru gardieni, iar cheltuielile ar fi suportate de stat. Conform cancan.ro, Gigi suportă cu greu durerile, riscă să nu mai poată merge deloc şi aproape a rămas semiparalizat din cauza herniei de disc.

“L-au văzut şase neurochirurgi, inclusiv doctorul Ciurea, care este cel mai bun din ţară la aşa ceva. Toţi i-au recomandat să se opereze de urgenţă, iar doi dintre ei i-au spus ca cel mai sigur ar fi să se opereze în străinătate, avînd în vedere ca problemele lui sînt foarte grave. Însă, pentru a putea merge la Viena la operaţie, trebuie să plece în regim de detenţie, adică să fie însoţit de patru gardieni şi să fie transportat în condiţii de securitate. Toate aceste lucruri ar costa statul român cîteva mii de euro bune, deoarece cei patru gardieni ar trebui cazaţi, ar urma să primească diurnă. Nimeni nu îşi asumă asemenea costuri şi nu se mai cunosc astfel de cazuri ale unui deţinut. Este o situaţie delicată, iar singura soluţie este eliberarea lui Gigi. Deocamdată, el refuză cu desăvîrşire să fie operat în ţară. Ba chiar a propus să plătească el toate cheltuielile, însă acest lucru este ilegal”, a declarat un apropiat al lui Gigi Becali.