Fanatik Show

DEZVĂLUIRI: “Gigi A PARIAT Steaua din ÎNCHISOARE!”

Chiar dacă sentinţa din "Dosarul Transferurilor" le-a dat vieţile peste cap, unele obiceiuri ale condamnaţilor nu au încetat nici după gratii. Renumite pentru aciditatea lor, contrele verbale...
18.08.2014 | 08:15
DEZVALUIRI Gigi A PARIAT Steaua din INCHISOARE

Chiar dacă sentinţa din “Dosarul Transferurilor” le-a dat vieţile peste cap, unele obiceiuri ale condamnaţilor nu au încetat nici după gratii. Renumite pentru aciditatea lor, contrele verbale dintre Gigi Becali şi finul său, Cristi Borcea, care au făcut deliciul publicului ani în şir cînd cei doi erau în libertate, continuă şi după gratii! Iar subiectul ultimelor contradicţii a fost calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor, finalul conversaţiei aducînd în discuţie şi o sumă de bani deloc de neglijat!

Cele două partide ale Stelei din play-off-ul cu Ludogoreţ nasc trăiri intense în rîndul echipei din Ghencea, însă Gigi Becali pare să fie foarte sigur de calificarea elevilor lui Costel Gâlcă în grupele celei mai importante competiţii intercluburi. FANATIK.RO a aflat că această convingere a lui Becali nu este doar la nivel declarativ, latifundiarul din Pipera făcînd pariuri din spatele gratiilor cu finul său, Cristi Borcea, miza fiind de 20.000 euro!

“Gata, naşule! Nu mai ajunge Steaua în Ligă”

Apropiaţii lui Gigi Becali au dezvăluit că pariul cu fostul lider al lui Dinamo a pornit de la o discuţie despre potenţialul pe care îl are Steaua în momentul de faţă în competiţia europeană numărul 1. “Naşule, s-au terminat calificările în Ligă! Cît noroc să mai aveţi? Steaua nu mai intră în grupele Champions League anul acesta”, au fost afirmaţiile lui Borcea care l-au provocat pe Gigi Becali, care i-a cerut imediat să facă pariu. “Trebuie menţionat că dialogul, din ceea ce ne-a transmis şi Gigi, a fost plin de umor şi ironii, nu a fost nici un scandal”, au specificat surse din anturajul latifundiarului din Pipera pentru FANATIK.RO.

Banii se dau după condamnare!

“Gigi nu se teme de echipa bulgară, iar pariul este o dovadă că are încredere în toată echipa. Patronul este sigur că o să cîştige pariul! A pariat Steaua cu ochii închişi”, au detaliat apropiaţii, care au specificat că plata, indiferent de cine o va face, se va realiza cînd cei doi condamnaţi vor fi eliberaţi. “Au stabilit că nu este normal să se agite şi pentru banii aceştia. Aşa că sumele provenite de pe urma pariurilor de-a lungul timpului pe care îl vor petrece după gratii vor fi calculate şi onorate după eliberare”, au încheiat sursele din anturajul lui Becali pentru FANATIK.RO.

Pierderea pariului echivalează cu dezastrul financiar pentru Steaua

Pierderea pariului lui Gigi Becali cu Cristi Borcea ar echivala, implicit, cu un dezastru financiar pentru Steaua! Ratarea calificării în Liga Campionilor, în urma dublei cu Ludogoreţ, înseamnă ratarea a peste 20 de milioane de euro de la UEFA pentru participarea în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi!

Au făcut pariu în direct la FANATIK SHOW!

Pasiunea celor doi de a face pariuri pe traseul echipelor favorite în competiţiile europene nu reprezintă o noutate. Un rămăşag asemănător cu cel din prezent s-a consumat într-o ediţie a FANATIK SHOW, Gigi Becali şi Cristi Borcea fiind liberi în acea perioadă. Fostul acţionar al “cîinilor” a declarat că Steaua nu are puterea să ajungă în grupele Cupei UEFA, competiţia în care evoluau steliştii în acea perioadă. La auzul predicţiei, Gigi Becali a propus un pariu în emisiune, miza financiară fiind de 50.000 euro. Pariul a fost pierdut de Cristi Borcea, sezonul 2004/2005 fiind primul din cele 11 consecutive în care Steaua a ajuns în grupele unei competiţii europene.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!