Fotbal intern

Becali a răbufnit după FCSB – Botoşani. “A distrus echipa!” Măsuri radicale luate de Gigi

29.07.2019 | 22:54
Becali a rabufnit dupa FCSB  Botosani A distrus echipa Masuri radicale luate de Gigi

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului pierdut de FCSB în faţa celor de la FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Astfel, moldovenii au bifat prima victorie în faţa vicecampioanei României în meciurile directe. Roş-albaştrii s-au impus de două ori, două partide s-au terminat la egalitate şi o dată s-a impus gruparea lui Marius Croitoru. Latifundiarul din Pipera a răbufnit la adresa lui Marian Lupu, preparatorul fizic dat afară de la FCSB şi a anunţat că o să se implice mai mult la echipă

Becali a răbufnit după FCSB – Botoşani

“E problema lui. Fiecare să îşi vadă de meseria lui. Nu am ce să atac. Nu am pe cine. Pot să îi laud pe Vînă şi Oaidă. De atacat… nu am pe cine. Aşa nu se poate juca fotbal. Echipa e distrusă de mai multă vreme din cauza preparatorului fizic. Eu am vorbit şi cu Ilie în urmă cu un an. Îmi spunea că nu am preparator, iar eu întrebat colaboratorii pentru că nu sunt specialist. Îmi ziceau că antrenorul face totul, dar uite că acum s-a demonstrat că preparatorul. O să pun la punct totul. De mâine o să avem preparator fizic, nutriţionist şi alte lucruri la echipă. De unde oboseală pe Hora? Ăla nu a jucat niciodată. Avem atâţia jucători accidentaţi şi nu e vinovat preparatorul? Atunci cine e? Stan nu s-a accidentat niciodată şi acum e rupt.  Jucătorii mei au intrat ca băieţii pe teren, iar echipa adversă a avut bărbaţi. Au intrat cu talent. Nu merge cu talent, merge cu bărbăţie.

E ruşinos să vorbesc eu acum şi ăia care sunt pe primul loc nu vorbesc. Nu mă mai sunaţi. Eu trebuie să închid gura, iar atunci când o să fiu pe locul 1 o să vă răspund. Sau o să vorbim când o să fiu în grupa de Europa League. Ce să vorbesc? Trebuia să fie 4-0 sau 5-0. De mâine o să mă implic. O să pun la punct totul. Fiecare jucător e şmecher. Eu sunt principalul vinovat, nu jucătorii. Jucătorii trebuie să aibă pe cineva care să aibă grijă de alte lucruri. O să vedeţi ce măsuri iau. Din seara asta am pus să se facă studii în zona nutriţionistului şi a preparatorului fizic”, a spus Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Tags: