Fotbal intern

Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică. Amendă de 75.000 €!”

Decizie radicală luată de Nicolae Dică în cazul lui Denis Alibec. Gigi Becali a anunţat că atacantul este exclus din lotul FCSB-ului şi că va fi amendat cu 25% din salariul anual, adică...
14.10.2017 | 11:04
Gigi Alibec exclus din lot de Nicolae Dica Amenda de 75000 E

Decizie radicală luată de Nicolae Dică în cazul lui Denis Alibec. Gigi Becali a anunţat că atacantul este exclus din lotul FCSB-ului şi că va fi amendat cu 25% din salariul anual, adică 75.000 de euro! Mai mult, antrenorul “roş-albaştrilor” l-a anunţat pe finanţatorul FCSB-ului că îşi va da demisia dacă nu îi va accepta decizia luată în ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec.

Gigi Becali a dezvăluit că vineri a discutat cu un impresar din Anglia care urma să-i trimită o ofertă de 10.000.000 de euro pe numele lui Denis Alibec, dar susţine că nu mai este interesat şi că este dispus să piardă această sumă uriaşă, dar nu trece peste dorinţa lui Nicolae Dică de a-l exclude din lot pe Alibec. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Denis Alibec, probleme mari al FCSB. Dică nu mai vrea să-l antreneze

“Echipa nu a jucat rău, dar am avut un jucător care oprea tot ceea ce făcea echipa bine. Se spulbera toată munca echipei atunci când ajungea mingea la el. Nu am ştiut că are contract de titular cu Steaua şi că trebuie să joace până la final. Poate ne ia la bătaie Alibec. Am vorbit cu Dică şi mi-a zis că din punctul lui de vedere Alibec nu mai există. Eu mă bag la echipă, dar când e vorba de indiciplină nu mă bag. Asta e, eu nu mă bag. Pe data de 9 noiembrie mi-a zis că revine cu oferta din Anglia impresarul acela. Chiar ieri m-a sunat impresarul din Anglia. Asta e! Ce sa fac? Pot să pierd banii dar nu trec peste antrenor. S-a umplut paharul şi nu trec peste asta. El a distrus tot şi tot el s-a supărat. Asta nu e permis aici! Vorbeam cu Meme şi ziceam că e sensibil, copilăros, iar mie îmi plac oamnii ăştia copilăroşi, spirituali şi am trecut peste toate. I-am acceptat toate mofturile. Asta e o măsură luată. Dică a luat măsura asta. El mi-a zis că pot să mă supăr, dar nu permite aşa ceva! Mi-a zis că se lasă el dacă trec peste cuvântul lui în cazul lui Alibec. A fost exclus din lot! Aşa mi-a zis Dică. A zis că pentru el nu mai există. I-am zis că putem să luăm 10 milioane şi a zis că nu îl interesează, că altfel pleacă el. L-am sunat pe Argăseală şi i-am zis să-l taxeze cu 25 la suta din salariul pe care îl are pe an. Are 300.000 de euro salariu şi asta înseamnă 75.000 de euro amendă …şi lui, dar şi lui Golofca. 

Dacă avea probleme medicale putea să zică şi să nu joace. Putea să ceară să fie schimbat dacă avea probleme medicale şi nu să arunce banderola şi să spargă uşa. Atunci ce să facem? Să îi dăm lui Alibec echipa şi să facă ce vrea el….că are tatuaje. El a spus că vrea să joace 100%, dar specialiştii au spus că asta trece numai cu durere. Că suportă durerea şi trece peste asta. Atunci…asta e situaţia. Eu ce pot să fac? Nu mai are rost. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai ştiu ce să spun. Nu ştiu dacă o să mai pot lua banii pe el. Pe 9 noiembrie aştept oferta şi nu ştiu cum să gestionez această situaţie. Deja a ajuns cuţitul la os, s-a umplut pahar. Mai bine pierd 10.000.000 de euro decât să pierd 40.000.000. Nu va face parte din lotul pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva. Am spus un lucru şi aşa se întâmplă. E la revedere. El nu se mai antrenează cu echipa! Dică mi-a zis că nu mai vrea să-l antreneze, nu mai vrea să vorbească cu el! Nu s-a întâmplat nimic după meci, dar este de ajuns ce s-a întâmplat când a fost scos. Să plece în Anglia şi să joace pentru că la Steaua nu mai joacă! Sau poate să stea la Steaua şi să se antreneze pentru că eu o să-i dau salariul până la final, dar nu mai joacă!”, a zis Gigi Becali pentru ProX.

MAI POŢI CITI ŞI:  EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!”

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec: “Şi-a dat cu tesla în …!” – VEZI DETALII

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII

3.000.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt.com