Becali a vrut arbitru din Cluj la meciul cu CFR: "Era bun Feşnic"

gigi becali, fcsb, cfr cluj. liga 1, iuliu muresan

Patronul "roş-albaştrilor" a vorbit despre cine va arbitra duelul din Liga 1 Betano, FCSB - CFR Cluj.

Marcel Bârsan va oficia partida FCSB - CFR Cluj, iar Iuliu Mureşan s-a declarat deranjat de faptul că meciul va fi arbitrat de cineva din Bucureşti: "Aş fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care e foarte bun...Marcel Bârsan de unde este? Din Bucureşti? Clar, nu trebuia din Bucureşti. Şi chiar şi presa a scris că nu poate să arbitreze Feşnic, de exemplu, pentru că e din Cluj", a spus Iuliu Mureşan la o televiziune de sport. 

Gigi Becali nu a vrut însă să comenteze prea mult acest aspect: "Ce pot să comentez despre arbitraj? Nu mă pricep despre arbitri... A arbitrat cel de la FIFA, care a făcut greşeli, deşi e numărul 1. Haţegan, da. Păi ce a arbitrat el, Dinamo - Craiova. Arbitru ca la meciul ăla eu nu am văzut niciodată. Nici 11 metri, nici roşu... Eu ce să mai comentez? Când e vorba de arbitraj... E clar că arbitri corpuţi nu mai sunt, ce vrea Dumnezeu, nu am ce să zic. E adevărat, Kovacs... Eu ştiţi că l-am criticat, dar de 2 ani încoace, mi se pare valoros. Eu îl credeam pe Feşnic, dar nu l-a dat pentru că e din Cluj. Nu aş fi vrut Kovacs, că e ungur, deşi nu cred că făcea vreo tâmpenie, vrea cariera lui. Îşi urmăreşte interesul lui, cariera. 

"CFR a jucat în Ungaria"

Kovacs n-a mai greşit de mult timp. Eu îl văd ca cel mai mare din toţi. Când s-a înfiinţat, echipa a jucat în campionatul Ungariei. Nu ne contrazicem, ştiţi foarte bine despre ce e vorba. Ştiu că Orban i-a încurjat... Ludovic Orban ăsta al Ungariei...

Orban ăsta încurajează CFR-ul..", a spus Gigi Beclai la PROX.