Fotbal intern

S-a lăsat Florinel Coman de fumat? Cum l-a prins Becali cu minciuna

Gigi Becali este dezamăgit de jucătorul pentru care a plătit o avere.
22.03.2018 | 07:59
Sa lasat Florinel Coman de fumat Cum la prins Becali cu minciuna

Florinel Coman a fost transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa, iar patronul lui FCSB i-a plătit lui Gheorghe Hagi nu mai puţin de 3.000.000 de euro. Deşi a scos din buzunar o avere pentru mijlocaşul ofensiv de la FCSB, Becali nu îşi pune mari speranţe în el.

Gigi Becali nu crede că Florinel Coman s-a lăsat de fumat, aşa cum fotbalistul FCSB-ului i-a transmis şi a explicat cum l-a prins cu minciuna pe fostul jucător de la FC Viitorul Constanţa şi susţine că nu ştie câţi bani va lua pe el dacă va continua aşa.

“De ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente?”

“În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să plătească lumea mulţi bani pe tine. Nu ştiu cât fac Man şi Florinel Coman. Ca să vă fac pe plac, spun că nu fac niciun ban la ora asta. Dar, peste 3 ani, Man va costa 100 de milioane de euro. Sunt 100% sigur că voi lua cel puţin 30-40 de milioane de euro. De Florinel Coman nu ştiu”, a spus Gigi Becali.