Fotbal intern

Becali l-a umilit pe Bălașa în direct la TV: „În minutul 20 am vrut să-l schimb! La pauză am transferat fundaș central”

05.08.2019 | 23:54
Becali la umilit pe Balasa in direct la TV In minutul 20 am vrut sal schimb La pauza am transferat fundas central

FCSB a pierdut cu 1-2 meciul jucat la Giurgiu cu Astra, acolo unde joi o va întâlni pe Mlada Boleslav, în prima manșă din turul 3 preliminar al Europa League. 

Becali l-a umilit pe Bălașa în direct la TV

După meci, Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Mihai Bălașa, recunoscând că el a decis schimbarea sa înainte de pauză. Becali a vrut astfel să ofere un exemplu celorlalți jucători. Mai mult, patronul de la FCSB a dezvăluit că în pauza jocului i-a sunat pe șefii de la Botoșani pentru a-l transfera pe Andrei Miron.

În același timp, Becali a spus că Bălașa a fost urmărit din tribune la meciul cu Astra de oficialii unui club din Rusia, veniți la Giurgiu prin intermediul firmei de impresariat a vărului său, Giovani Becali.

„La pauză am transferat un fundaș central. Vedem mâine ce răspuns va da clubul de care aparține. Nu e de la Hagi. Pe Miron l-am cerut de la Botoșani, acum să văd dacă mi-l dă. Eu am cerut să fie schimbat Bălașa. În minutul 20 am dat telefon, după ce a greșit. L-am umilit, poate de aceea am și pierdut, dar eram nervos. Trebuie să dai exemple. Să stea cu soția. I-a născut soția, e cu gândul acolo.

Azi nu-l băgam, dar au venit niște ruși să-l cumpere. Voiau să-l vadă. Dacă nu reziști psihologic, te lași de fotbal. El ia 15.000 de euro pe lună. Nu-l plângeți. Merge acasă, doarme liniștit, iar eu mă enervez. E indolent, cu capul în nori, nu se gândește la fotbal. El gafează la fiecare meci, distruge tot, e vorba de milioane în joc.– a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport

Tags: