Fotbal intern

Ultimele transferuri anunţate de Becali: “Mai iau 2-3 jucători!”

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la echipă după victoria din Cupa României, ACS Poli Timişoara - FCSB 0-3. Unul dintre jucătorii doriţi ar putea să vină de la o echipă pe care steliştii o vor întâlni în etapele următoare.
01.12.2017 | 00:58
Ultimele transferuri anuntate de Becali Mai iau 23 jucatori
ADVERTISEMENT

După meciul ACS Poli Timişoara – FCSB 0-3, din optimile Cupei României, Gigi Becali a anunţat că vrea să mai aducă doi sau trei jucători de la echipă. Latifundiarul din Pipera a preciat că unul dintre fotbalişti este de la FC Botoşani, formaţie pe care vicecampioana României o va întâlni în etapa a 21-a.

Mai iau vreo doi-trei jucători. O să vedem. Unul din el nu-l zic că avem un meci de jucat cu echipa lui în astea trei etape. Nimeni nu bănuiteşte. E de la FC Botoşani, dar nu-l ghiciţi. E invenţia mea. S-a remarcat prin viteză şi tehnică. De mult îl vroiam pe acest jucător. Nu e Moruţan. Nici Miron. M-am gândit la Miron când nu aveam fundaş central. Meme şi Dică nu au vrut. O să-l iau pe Nemec gratis, la vară, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Becali nu mai vrea străini la echipă

Patronul FCSB a anunţat că nu va exista nicio remaniere la lot în pauza de iarnă. Acesta a anunţat că Golofca i-a câştigat încrderea, iar singurul jucător care ar putea să plece e William De Amorim, fotbalist de care s-a interesat Marius Şumudică.

Nu avem nicio remaniere în iarnă la lor. Golofca e singurul care ar fi putut să plece, dar am din nou încredere în el. Şumudică îmi spunea că îl vrea pe De Amorim, vedem. În 2-3 ani nu o să mai vedeţi străini la echipă. Eu nu mai cred în jucătorii străini”, a mai precizat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT