Fotbal intern

Becali, ofertă pentru “ieşeanul” Qaka înainte de Iaşi – FCSB. Câţi bani plăteşte

04.05.2018 | 15:32
Becali oferta pentru ieseanul Qaka inainte de Iasi  FCSB Cati bani plateste
ADVERTISEMENT

FCSB, ofertă pentru ieşeanul Qaka! Înaintea meciului pe care “roş-albaştrii” îl vor disputa pe terenul celor de la CSM Politehnica Iaşi, luni, 7 mai, de la ora 20.45, Gigi Becali l-a ofertat pe jucătorul care l-a impresionat “când a dat o rabona”.

Flavius Stoican a dezvăluit că FCSB l-a ofertat pe Kamer Qaka, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1 Betano. Antrenorul lui CSM Politehnica Iaşi a anunţat că oferta a venit joi seara, dar susţine că pe urmele lui Qaka mai este şi Zaragoza, dar şi CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Câţi bani a oferit Becali pentru Qaka. Craiova şi Zaragoza au intrat pe fir

“Aseară, târziu, am primit o ofertă din partea FCSB pentru Qaka. Tot aseară am primit o ofertă pentru jucător de la Zaragoza. Rămâne de asemenea şi oferta de la Craiova. Noi vrem să-l ţinem, dar dacă nu vom putea să supravieţuim, atunci vindem. Oferta este sub 500.000 de euro”, a spus Flavius Stoican într-o conferinţă de presă susţinută înainte de Iaşi – FCSB.

Ce zice Gigi Becali despre Qaka

Înaintea meciului Iaşi – FCSB, Gigi Becali i-a recomandat lui Flavius Stoican să nu-l folosească pe Kamer Qaka, acesta neştiind că mijlocaşul albanez este accidentat şi nu face parte din planurile moldovenilor pentru întâlnirea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

“Pe mine nu mă interesează. Ce să facă Qaka? Să se dea la o parte? Luam noi campionatul dacă îl transferăm? Să nu-l bage, să nu joace atunci şi cu asta basta! Eu sunt de acord să plătească CFR să joace! Pe mine nu mă interesează”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

CSM Poli Iaşi – FCSB, luni, 7 mai, de la ora 20.45, în etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT